Tyyli

TYYLI | Turun Sanomat |

Robin suunnitteli kumisaapasmalliston nuorten makuun

Turkulaispoppari Robin suunnitteli nuorisolle suunnatun Hai Low -kumisaapasmalliston.

Idea nuorisolle suunnatusta kumisaapasmallistosta tuli valmistajan mukaan heihin yhteyttä ottaneelta opettajalta.
– Halusimme löytää uuteen toteutukseen yhteistyökumppanin, joka puhuttelee nuorempaa kohderyhmää ja on tunnettu tyylistään. Robin on huippusuosittu nuorten keskuudessa ja erittäin tunnettu juuri persoonallisista kenkävalinnoistaan. Yhteistyössä hänen kanssaan pystyimme toteuttamaan kohderyhmäämme sopivan, personallisen malliston, kertoo liiketoimintajohtaja Kimmo Hakkala Nokian Jalkineet omistavalta Berneriltä.

Malliston suunnittelun lähtökohtana olivat Robinin omat ajatukset ja persoonalliset ideat. Hai Low by Robin -mallistosta löytyy kolme eri värivaihtoehtoa. Robinin tyyliä mukaillen yksi näistä on eriväripari.
– Mä en oo koskaan hirveesti lämmennyt kumppareihin koska en oo pitänyt niitä kovin tyylikkäinä, mutta nyt on kyllä niin mageet popot että voisin laittaa vaikka Linnanjuhliin päälle jos vaan etiketti siihen venyisi. Oli kiinnostava päästä tutustuu miten tällasia jalkineita oikeen suunnitellaan. Mun mielestä lopputulos on ihan sairaan magee ja nimenomaan meitsin näköinen, Robin kertoo.

Matalavartiset Hai Low -nilkkurit lanseerattiin Hai-mallistoon vuonna 2015. Hai Low by Robin -mallisto tulee kauppoihin heinäkuun lopussa.

Robinin ja Hai Low’n yhteistyön yhteydessä järjestetään kilpailu kouluille, jonka palkintona on 30 paria Robinin suunnittelemia saappaita. Robin käy itse luovuttamassa saappaat voittajakoululle.

Kommentoi