Turku Yoga Girl

BLOGIT | Turku Yoga Girl

Turku Yoga Girl

untitle_Fotor_Collage_Fotor

Melkein vuosi ”Minustako joogi?” blogia takana, ja nyt on aika tehdä muutos. Minustako joogi? – blogin tavoitteena oli tutkia joogaa hyvinvoinnin kannalta, tai että onko siitä minulle apua hyvinvoinnissa. Tämän lähes vuoden sisään olen oppinut, että siitä todellakin on apua omalle hyvinvoinnilleni, eikä sitä tarvitse enää kyseenalaistaa. En koe olevani vielä joogi, en edes lähellä sitä, mutta tiedän pystyväni pääsemään siihen tavoitteeseen.

Blogissa on käyty läpi niin fyysisiä kuin henkisiä muutoksia omassa itsessäni, sekä kulutustottumusteni ja ympäristöystävällisyydessä tapahtuneita muutoksia. Voisin sanoa että olen kasvanut tällä matkalla oikeastaan jokaisella elämänalueella.

Uusi blogin nimi on ”Turku Yoga Girl”. Näin blogin nimestä käy ilmi paikkakuntani, sekä se, että mitä teen – joogaan ja elän elämääni joogimaisesti, pikkihiljaa ja pienin muutoksin. Olen myös vaihtanut käyttäjäni kaikissa sosiaalisissa medioissa. Facebookissa ja Instagramissa käyttäjä(mme) on Team Turku Yoga Girl, koska ne ovat minun ja Samulin yhteisiä sivustoja. Muualla minut löytää käyttäjänä Turku Yoga Girl, ja olen ottanut käyttöön myös hashtagin #turkuyogagirl. Näin löydän itse paremmin jutut minusta, ja tietysti myös seuraajat löytävät ne paremmin tällä tavalla.

 

Tervetuloa!

 

Tiia

Kommentoi