Turku Yoga Girl

BLOGIT | Turku Yoga Girl

Luonnon äärelle

savojarvi

Pääsin kokemaan Savojärven reitin Kuhankuonolla tällä viikolla, ja sää oli mitä parhain! Joogan ja ulkoilun lisäksi pääsin myös geokätköilemään, joka on meidän yhteinen harrastus Samulin kanssa. Kätköjä reitiltä löytyi kaiken kaikkiaan 10! Oli kyllä aivan mahtava reitti ja suosittelen kaikille. Ihanaa päästä luonnon äärelle hiljentymään ja nauttimaan olostaan.

Tällä viikolla siirryin aloittelijoiden DVD:ni kanssa harjoitukseen numero 2 ja ero on huomattava. Sykemittarini mukaan ensimmäiseen harjoitukseen kului keskimäärin reilu 50kcal, ja tähän toiseen harjoitukseen on kulunut vaihtelevasti yli 100kcal, eli tuplasti enemmän! Ja huomioitavaa on se, että harjoituksen pituus on sama. Huomaa kyllä, että asanoissa edistyttiin huimasti. Hiki virtaa myös ihan kiitettävästi harjoituksen jälkeen. Saa nähdä, kauanko kestää, että tämän harjoituksen vedän kunnolla läpi kokonaan. Ensimmäisen parissa olin neljä viikkoa.

Saa nähdä, pääsenkö sittenkään astangajoogaluennoille, joista kerroin viime viikolla. Harmillisesti ilmoittautuneita ei ainakaan vielä ole tarpeeksi, jotta luennot toteutuisivat. Toivotaan kuitenkin, että joku vielä innostuisi ja pääsisi viikonloppuna luennoille!

 

Tiia

Kommentoi