Turku Yoga Girl

BLOGIT | Turku Yoga Girl

Joogan stereotypioista

yogastereotype

Löysin nämä kaksi hauskaa kuvaa joogan stereotypioista kun googletin asiaa. Sopii aika hyvin, eikö? Seuraan Instagramissa Erin Motzia, joka on luonut Bad Yogi – yhteisön. Yhteisö on luotu vähän niinkuin joogan stereotypioita vastaan. Erin haluaa jakaa ja rakastaa joogan maailmaa sen kaikessa puhtaudessaan ilman kaikkia sääntöjä, kuten ”kaikki joogit ovat vegaaneja”. Esimerkiksi minä en ole, hän ei ole, ja monet muut joogit eivät ole vegaaneja. Minä rakastan lihaa ja en kyllä häpeä sanoa sitä ääneen. Suosittelen että käytte kurkkaamassa hänen sivustoaan, ainakin jos olette ikinä ajatelleet, että teistä ei voi koskaan tulla joogia.

Minä en myöskään harjoita joogaa jokaikinen päivä, mutta silti kutsun itseäni joogiksi. En tiedä kaikkea henkisestä polusta tai en ole lukenut kaikkia kirjoja joogan filosofiasta, mutta opin koko ajan ja sitä jooga on. Jooga on matka itseensä, itsensä löytämistä, oman tiensä löytämistä tässä maailmassa.

Sinun ei täydy sopia mihinkään muottiin ollaksesi joogi. Sinun ei tarvitse pitää kalliita joogahousuja tai jooga-asusteista ollaksesi joogi. Sinulla ei tarvitse olla kallista joogamattoa ollaksesi joogi. Olet tarpeeksi sellaisena kuin olet. Voit harjoittaa joogaa miten haluat. Voit syödä mitä haluat, joogina vain luultavasti tulet tietoisemmaksi valinnoistasi ja niiden vaikutuksista muihin ihmisiin, luontoon ja ympäristöösi. Ja se on hyvä asia.

 
Tiia

Kommentoi