Turku Yoga Girl

BLOGIT | Turku Yoga Girl

Joogaa kaikkialla

paavonurmistadion

Musta tuntuu, että tällä hetkellä joogaa on kaikkialla elämässäni. Vapaa-aika, koulutus- ja työhaaveet kuluvat joogan parissa. Ajattelen, että tästä harrastuksesta on varmasti hyötyä työelämässä, ja pohdinkin erilaisia keinoja käyttää sitä työssä. Olen tehnyt suunnitelmaa ja ollut yhteydessä joogastudioihin joogaopettajakoulutuksista. En ehkä vielä olisi valmis aloittamaan sellaista koulutusta, mutta kenties vuoden – kahden päästä jo olisinkin. Unelma työskennellä hyvinvoinnin parissa ja ihmisten hyvinvoinnin huolehtimisesta kasvaa päivä päivältä suuremmaksi.

Muistatteko muuten, kun sanoin, että aion oppia päälläseisonnan. Tuo kuva on otettu viime viikolla, ja se oli ensimmäinen yritys ikinä ilman seinää. Voimaa tarvitsee vielä paljon lisää, että jalat saa ylös asti, mutta tuossakin tasapainossa pysyminen on ainakin minulle ihan oma työnsä. Pikkuhiljaa, pienin askelin, hyvä tulee.

Muut kuvat on otettu Paavo Nurmi Stadionilta! En voi uskoa, että olen asunut Turussa reilut kaksi vuotta, enkä ollut aiemmin käynyt siellä! Ihan todella mahtava paikka kaikin puolin. Liikuntamahdollisuuksia on erittäin paljon, geokätköjäkin löytyi, piknik-mahdollisuuksia yllin kyllin ja upeat lenkkeilymaastot, ihan kaupungin ytimessä! Ihana paikka. Pari kertaa siellä onkin tullut nyt käytyä, kun se löytyi.

 

Tiia

Kommentoi