Turku Yoga Girl

BLOGIT | Turku Yoga Girl

Löydä omat syysi harjoitukselle

DSC_0203_Fotor

 

Viime postauksessa kysyin teiltä vinkkejä harjoituksen parissa pysymiseen. Yhden kattavan kommentin sainkin, kiitos siitä! 🙂 Päätin, että en vaadi itseltäni niin paljoa, niin harjoituksen parissa pysyminen on helpompaa. Etsin myös aiheeseen liittyviä artikkeleita netistä, ja muutaman löysinkin.

Yhdessä artikkelissa neuvottiin kirjoittamaan oikeasti asiat ylös, vastaten itse kysymyksiin: Haluanko todella säännöllisen joogaharjoituksen? Miksi? Ole täsmällinen. Mitä odotan harjoitukselta? Toisessa kohdassa neuvottiin kirjoittamaan ylös 10 parasta tekosyytä/estettä harjoitukselle sensuroimatta itseään, ja sitten yritetään yksi kerrallaan poistaa tekosyy/este. Lopuksi neuvottiin kirjoittamaan ylös aika, jonka aikoo sitoutua joogaharjoitukseen.

Mielestäni todella hyvät tehtävät, aion itse tehdä nämä, niin saa väkisinkin uutta näkökulmaa asiaan. Muita hyviä neuvoja olivat kärsivällisyys, innokkuus, ilon mukana pitäminen, ylösalaisin meneminen päivittäin, tietyn sarjan tekeminen säännöllisesti ja rauhallisuuden, oman tilan luominen.

 

Lähteet

Yogi Approved.com

Living Beauty

MindBodyGreen

 

Tiia

Kommentoi