Treenisykkeellä

BLOGIT | Treenisykkeellä

Vinkkejä ja motivaatiota omiin treenikenkiin

Olen aina suuresti rakastanut kirjoittamista ja kuvaamista. Ensimmäinen postaukseni täällä Turun Sanomilla jännittää, mutta pieni jännitys jää hetkessä suuren innostuksen ja kiinnostuksen alle. Mielestäni teidän on helpompi päästä mukaan blogiini, kun kerron hieman, millainen bloggaaja täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee.

Suhtaudun elämään uteliaasti ja erilaisista haasteista selviäminen menee Pekka Hyysalon motolla: Asenne ratkaisee aina. Innostun asioista aina täysillä hihkuen, toiset kestävät nanosekunnin, toiset eivät ota loppuakseen.

Olen kuullut olevani siisteys- ja kasvatusnatsi ja intohimoinen liikkuja. Hetkessä ja tunteenpalolla eläjä, joka rakastaa kiirettä, mutta pitkiä hitaita aamuja. Olen loputon haaveilija, mutta tartun tuumasta toimeen, ennen kuin muut ovat ehtineet edes harkita asiaa.

Haluan aina nauttia siitä mitä teen, jotta voin tehdä sen täysillä ja aidolla omistautumisella. Nauruni kuuluu pitkälle, ja hymyäni on vaikea saada hyytymään. Yleensä hymyilen silloinkin, kun muut ovat jo luovuttaneet. Päivästä toiseen mennään energisellä asenteella elämästä iloiten ja kevättä odotellen.

Menevästä luonteestani huolimatta rakastan myös arjen rauhallisuutta ja yhteisiä iltoja perheeni kanssa. Monen yllätykseksi saatan välillä uppoutua kirjojen pariin ja etsiä lisää tietoa minua kiinnostavista aiheista kuten terveydestä, liikunnasta sekä hyvinvoinnista.

Tällä alalla ei ole koskaan valmis, ja mielenkiintoani pitää yllä jatkuvasti uudistuvat terveysasiat sekä faktat liikunnasta. On mielenkiintoista huomata, miten ala muuttuu koko ajan ja tulemme enemmän tietoiseksi itsestämme sekä elintavoistamme.

Kaikki kuvat: Pauliina Ruokonen

Suhtaudun elämään intohimoisen uteliaasti, ja mielestäni siitä kuuluu nauttia joka hetki. Minulle iloa ja hyvää oloa tuottaa liikunta, jota meidän perheessä harrastetaan paljon.

Minulla on pientä taipumusta myös kyllästyä nopeasti, joten uusista liikuntamuodoista minua on vaikea pitää poissa. Minut on helppo saada innostumaan ja rakastumaan uudesta lajista, mutta murtomaahiihto ei edelleenkään kuulu edes suosikkilajieni alakastiin. Tähänkin olen päättänyt suhtautua kokemuksella ja huumorilla, joten loppukuun Levin reissulla olen lupautunut vetämään monot jalkaan ja sukset kohti lumisia latuja.

Sydämen asiana minulla on korostaa liikunnan riemua ja liikunnasta nauttimista. Tiedän, ettei se ole kaikille yhtä arkipäiväinen juttu, joten siihen haluan myös teksteissäni motivoida ja kannustaa.

Toivon teiltä lukijoilta tulevaisuudessa mahdollisia toiveita kirjoitusten suhteen. Kysymyksiä otan aina mielelläni vastaan. Toivon, että tämä on teillekin liikunnallinen hyvän mielen paikka, josta jokainen löytää jotakin. Treenikengissä on maalaistytön käsialaa hyvinvoinnista tavallisella tavalla, jotta kaikki uskaltaisivat ja haluaisivat kiskaista jalkaansa ne omat treenikenkänsä. Tervetuloa mukaan!

Kaikki kuvat: Pauliina Ruokonen.

4 vastausta artikkeliin “Vinkkejä ja motivaatiota omiin treenikenkiin”

  1. Piia

    Onnea Pauliina! Toivoa nyt vain sietää että TSn juristit mietti homman loppuun asti ja menevät takuuseen siitä ettei sotaa synny, sillä Fitfashionilla on myös Treenikengissä-niminen blogi…


  2. Raakapuurorakkaus | Paunen

    […] pppssst. Muistakaahan käydä kurkkaamassa myös mun uusi blogi Turun Sanomien Hyvinvointi -sivustolla. Suoraan blogiini pääset tästä. […]


Kommentoi