Treenisykkeellä

BLOGIT | Treenisykkeellä

Paremman aamun resepti!

Ensin joku keksi heittää blenderiin herkullisia tuotteita ja tehdä siitä smoothien. Sen jälkeen joku toinen päätti laittaa sen smoothien kulhoon ja tehdä siitä nykyajan vallankumouksellisen herkun; smoothie bowlin.

Smoothie on siirretty lasista kulhoon tai ainakin mun unelmissa ämpäriin, sillä tämä aamujenpelastaja on niin herkkua, että sitä tekisi mieli kauhoa suuhun. Tottakai aamu on sitä parempi, mitä isompi kulho on kyseessä.

F04A9396

Mulle aamut ovat tärkeitä, vaikka aamuvirkku en olekaan. Mieluiten köllisin sängyssä vaikka tunnin heräämisen jälkeen. Kuuntelisin musiikkia, ihastelisin auringonnousua, möyrisin pehmeässä sängyssä ja odottaisin aamupalaa sänkyyn.

Todellisuudessa nousen aivan liian pitkän torkutuksen jälkeen mörököllinä itse kehittämään aamupalani ja taikomaan kahvini siihen kuppiin, jota myöhemmin sängyssä kuvailen.

Hyviä tai niitä parhaita aamuja ei ole koskaan liikaa ja jokaisesta aamusta voi tehdä vielä hieman paremman tällä reseptillä. Mikä tästä tekee niin ihmeellisen? Se selviää, kun kokeilet.

PAREMMAN AAMUN SMOOTHIE BOWL

Kourallinen tuoreita mintunlehtiä
(Sitruunamelissa käy, jos ei ole mintun ystävä. Raikkaita kavereita ovat molemmat!)

2 dl Kookosjuomaa
(Itse käytän Alpron tai GoGreenen. Pääasia, että tuotteessa ei ole lisättyä sokeria tai makeutusaineita. Luonnollisuus on pop!)

1 dl Rasvatonta maitorahkaa
(Voi käyttää myös valmiiksi maustettuja Skyr -rahkoja, jos haluaa lisää makua, mutta tarkista rahkan kyljestä, että siihen ei ole lisätty sokeria. Osaan Skyr -rahkoista on ja osaan ei. Purkki käteen ja katse etikettiin!)

1 Hyvin kyspsynyt banaani

Puolikas avokado

Makeutukseen voi käyttää hunajaa tai Steviaa

Olen oikeastaan aika huono kirjoittamaan ohjeita kokeiluistani, koska heittelen blenderiin aina mitä sattuu. Saattaa olla, että tällä kertaa heitin blenderiin kaksikin banaania ja enemmän Kookosjuomaa, koska teimme tämän yhdessä poikaystäväni kanssa. Tähän reseptiin sopivat siis paremmin kuin loistavasti ne tummuneimmat banskut, joita kukaan ei halua enää syödä!

RAIKASTA VIIKONLOPPUA!

Pssstt.. Vinkkivitosena haluan tännekin vinkata, että valokuvaus on suurena intohimonani ja olen työstämässä itselleni nettisivuja, mutta sillä aikaa, kun ne ovat vielä työn alla, voi kuviani käydä kurkkaamassa TÄSTÄ. Yhteydenotot, kyselyt ja muut rakkausserenaadit voi osoittaa osoitteeseen: pauliinapaunen@gmail.com

Kommentoi