Treenisykkeellä

BLOGIT | Treenisykkeellä

LIPPUARVONTA: Turun Messut 20.-23.8

* Postaus toteutettu yhteistyössä Turun Messukeskuksen kanssa

Ihanaa torstai-aamua ruudun toiselle puolelle!

Nyt on luvassa arvontaa! Ihanaa päästä jakamaan teille mahdollisuus osallistua tänä vuonna Turun Messuille. Me Turun Sanomien Hyvinvointi Bloggaajat saimme Turun Messukeskukselta mahdollisuuden arpoa teille lukijoille 3kpl 2 hengen lippupaketteja messuille, kuinka huikeaa!

Mitä, missä, milloin?

Turun Messut (klikkaamalla pääset suoraan Turun Messujen etusivulle) on koko perheen suurtapahtuma Turun Messukeskuksessa, jossa mukana yhteistyökumppaneina ovat Turun Sanomat, Turku Energia, Puolustusvoimat, Turun Kaupunki ja Paavo Nurmi -keskus. Kattaus on siis todella monipuolinen.

Tänä vuonna Turun Messuilta löytyy neljä isoa teemakokonaisuutta, jotka ovat: Koti & Asuminen, Vapaa-aika ja Hyvinvointi, Perhe ja ympäristö, Lemmikit sekä Maanpuolustus. Meidän perhettä kiinnostavat nämä kaikki, joten minä olen ainakin erittäin mielissäni tämän vuoden teemakokonaisuuksista, jokaiselle löytyy jotakin. Veikkaan, että ryntään ensimmäisenä ihmettelmään Maanpuolustuksen teemakokonaisuutta, sitä armeija historiaa kun löytyy.

Meidän perheestä ei ainakaan vielä lemmikkejä löydy, vaikka enemmistö meidän perheessä niistä haaveileekin. Lemmikit -osasto tulee varmasti olemaan meidän eläinrakkaan 4-vuotiaan lemppari. Messuohjelma kertoo myös saippuakuplataiteilijoiden saapuvan paikalle, joten uskon perheen pienimpienkin viihtyvän näillä monipuolisilla messuilla, jossa myös lapsille oli oma ohjelmistonsa.

Saippuakuplataiteilijoiden lisäksi messuilla pääsee jammailemaan Ti-Ti Nallen tahtiin, seuraamaan lasten voimistelunäytöstä ja rohkeimmille oli tarjolla myös nyrkkeilykoulua! Ohjelmaa (klikkaamalla pääset suoraan Messuohjelmaan) oli niin hurjasti, että jokainen löytää varmasti oman mielenkiinnon kohteensa ja mikä parasta; messuille ei tarvitse mennä yksin, vaan lippupaketissa on kaksi lippua per paketti, joten mukaan saa ottaa myös puolison tai ystävän.

Turun Messut järjestetään siis 20.-23.8.2015 Turun Messukeskuksessa, osoitteessa Messukentänkatu 9-13. Lisää kulkuyhteyksistä ja sijainnista löydät klikkaamalla TÄSTÄ.

Nyt jokainen kokeilemaan arpaonnea, niin palkintona voi olla monipuolinen ja idearikas viikonloppu Turun suurtapahtumassa!

Osallistumaan pääset kommentoimalla tämän tekstin kommenttilaatikkoon jotain kivaa ja näin olet mukana hienossa arvonnassa. Laitathan sähköpostiosoitteeksi oikean ja toimivan sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla sinuun yhteydessä, jos arpaonni osuu kohdallesi!

Arvonta suoritetaan viikon 33 lopussa, 14.8-15.8.2015 ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse, joten muistathan laittaa toimivan sähköpostiosoitteesi. Julkaisen arvonnan voittajat myös täällä blogissa ja blogini Facebook -sivuilla, joten jos et vielä seuraa Facebook -sivuani, niin tee se nyt, niin pysyt menossa mukana!

ARPAONNEA ♥

29 vastausta artikkeliin “LIPPUARVONTA: Turun Messut 20.-23.8”

 1. Meeri

  Mukana ollaan ja messuja jo odotellaan 🙂


 2. salo veikko leppämäen tie 6 21800 kyrö

  mukava tulla tänne jälleen mutta illalla ikävä lähteä


 3. lentoemo

  En olekaan vuosiin käynyt messuilla, olisikohan nyt taas aika…. mukana siis arvonnassa.


 4. Aulikki Lindstrdt

  Toive päästä messuille. Mukana arvonnassa.


 5. Nelliina

  Lapsena kävin usein perheeni kanssa Turun messuilla. Olisi hauska verestää muistoja ja nähdä, millaista messuilla nykyisin


 6. Pauliina.K

  Mukana arvonnassa, olisi kiva päästä messuilemaan ^_^


 7. Maria

  Mukana arvonnassa! Seuraan blogiasi fitfashionin puolella ja olen kovasti tykännyt! 🙂


 8. Nelli

  Mökki-illan lopuksi lämmintä teetä, rouskuvia ruissipsejä ja vähän sometusta. Messuilu on mahtavaa ajan vietettä kuten mökkeily ja ystävien kanssa puuhastelu 🙂


 9. Janica

  En ole kertaakaan Turun messuilla käynyt, vaikka Turussa jo muutaman vuoden asunut. Nyt alkoi kiinnostamaan mielenkiintoinen ohjelma ja paljon. Toivottavasti onnistaa arvonnassa:)


 10. Emilia H

  Olen käynyt muutaman kerran Turun messuilla ja ehdottomasti haluaisin sinne uudelleen! Messut ovat mukava tapahtuma kesän lopuksi, toivottavasti siis arpaonni suosii. Mukana arvonnassa. 🙂


 11. Siinatar

  Mukaan kivaan arvontaan!


 12. Anja Räsänen

  Täällä odotellaan jo kovin messuja, olisi kyllä hienoa jos arvonnassa tärppäisi 🙂


 13. Tiina

  Olisi ihan huippu siistiä päästä Turun messuille!


 14. satu

  Halutaan katsomaan Ti-tiä!


 15. Soile

  Messujen lemmikkiosastolle suuntaisin!


 16. Jussi

  Tähdätään todelliseen messupäivään su: ensin tuomiokirkon aamumessuun ja sit messuille artukaisiin!


 17. tuuli

  Ihanaa ja aurinkoista arkea!


 18. Päivi

  Aurinkoista ja liikunnallista lauantaita!


 19. Anja

  Olisipa mukava voittaa lippu messuarvonnassa. Sitä odotellessa


 20. Raija Polvi

  Mukavaa lukea blogiasi messuja odotellessa!


 21. Maiqqu

  Aurinkoinen elokuu ja messut <3


 22. Pasi

  Tahtoo päästä messuille!


 23. Anu J.

  Olisi mahtavaa päästä messuilemaan tyttäreni kanssa. Aurinkoista loppuviikkoa kaikille 🙂


 24. Elina Varjo

  Messuilleeee


 25. e-Liina

  Mukana arvonnassa! 🙂


 26. Sanna

  Mukana arvonnassa! Vois aloittaa kesäloman noiden kautta 🙂


 27. Rombo

  Osallistun arvontaan!


 28. Tutka

  Aurinkoinen ulkoilupäivä takana :). Onkohan onnetar suosiollinen lippuarvonnassa?


 29. Miimii

  Arvonnassa mukana =)


Kommentoi