Treenisykkeellä

BLOGIT | Treenisykkeellä

Ihana arvonta!

Heippa ihanat lukijat!

Minulla on viime aikoina ollut niin ihana fiilis kaikesta, tuntuu, että elämä hymyilee ja olen todella onnellinen. Uusia juttuja tapahtuu, muutoksia tapahtuu, mutta intohimo tekemiseen pysyy. Intohimo ja suuri rakkaus esimerkiksi tähän valokuvaukseen. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että elämä on liian lyhyt murhetimiseen ja elämässä kuuluu tehdä sitä mistä nauttii!

arvonta_9

Minä olen ollut hyvinkin onnekas, kun olen saanut toteuttaa haavettani valokuvauksen saralla ja luoda sekä kokea uutta. Olen päässyt toteuttamaan itseäni ja olen matkalla unelma-ammattiini; valokuvaajaksi. Kaiken tämän onnen kautta, haluan antaa jotain hyvää eteenpäin, varsinkin näin joulun alla. Haluan arpoa kaikkien Facebook -tykkääjieni kesken, jotka arvontaan osallistuvat, kuvauslahjakortin. Lahjakortin voi käyttää mihin tahansa kuvaukseen ja siihen pääset osallistumaan TÄSTÄ !

Osallistumisohjeet lukevat Facebookissa, kyseisen kuvan ohessa. Olen aivan innoissani, että en malta odottaa millaisiin kuvauksiin te lahjakorttinne käyttäisitte, ihania kertomuksia tullut jo nyt tähän mennessä ♥

Muistakaa tehdä sitä mitä rakastatte ja nauttikaa siitä mitä teette, olipa se mitä tahansa. Jokaisella meistä on omat kiinnostuksen kohteemme ja annetaan niin olla. Joku tykkää keräillä vanhoja esineitä, toinen juosta maratooneja ja kolmas käydä avannossa. Erilaisuus on rikkautta ja mielestäni kaikille ideoille ja ajatuksille kannattaa olla avoin, näin voimme oppia toisistamme ja itsestämme parhaiten!

Ihanaa keskiviikkoiltaa ystävät! 🙂
Kaikki kuvat: Pauliina Ruokonen

Yksi vastaus artikkeliin “Ihana arvonta!”

  1. ihminen

    Onpa typerää, että pitää liittyä Facebookiin voidakseen osallistua arvontaan.


Kommentoi