Tasapainoillen

BLOGIT | Tasapainoillen

Miten niin tasapainoillen?

Arjenhallintaa, liikuntainspiraatiota, kauneusvinkkejä ja opuksia onneen. Lehdissä, netissä, kirjakaupoissa ja televisiossa. Peruspohjoismaalaisen on mahdotonta välttyä hyvinvointiuutisoinnilta

Kaikkia neuvoja on mahdotonta noudattaa. Osan voi ottaa omakseen, mutta nekin tulee useimmiten unohdettua ja löydettyä aina uudestaan. Onnekseni en usko, että kukaan on koskaan voinut hyvin tavoitellessaan täydellisyyttä. Itse pyrin elämään tasapainoillen. Se sallii sekä unohdukset että uudelleenlöytämiset.

Blogissa aion kirjoittaa omasta pyrkimyksestäni elää tasapainoillen. Tämä tarkoittaa sitä, että yritän parhaani mukaan pitää elämäni eri osa-alueet harmoniassa. Yhtälö on varsin helppo: tee kaikkea sopivasti. Ongelma on, että sopivan määritteleminen ja sen tavoitteleminen ei aina ole niin yksinkertaista. Lisäksi elämä tietää, miten yllättää.

Toisin sanoen ajattelin kertoa täällä omista keinoistani tasapainoilla opiskelun, töiden, harrastusten, vapaa-ajan ja perfektionismin välillä. Haluan koota blogiin omia psyykkisen hyvinvoinnin reseptejäni, joihin ehkä joku muukin saattaisi tykästyä. Makuasioista ei voi kiistellä, mutta täällä niistä saa mieluusti keskustella!

Tarkoitukseni on käsitellä kaikkea tehtävälistojen kirjoittamisesta luottounivormun ostamiseen ja kiitollisuuden pohtimiseen. Tavoitteenani on olla kaunistelematta arkeani, mutta minulla on tapana tarkastella sitä optimistisesti aina, kun siihen kykenen.

Kiitos opintojeni törmään myös tasaisin välein mielenkiintoisiin tutkimustuloksiin, joista riittää aihetta päivityksiin. Toivon, että kirjoitukseni herättävät myös lukijat kommentoimaan omia ajatuksiaan arjesta ja jakamaan vinkkejä sen rakentamiseen.

Tervetuloa tasapainoilemaan kanssani (:

P.S. Esittelen itseni vielä henkilökohtaisemmin lähiaikoina, mutta sitä odotellessa voit tutustua minuun paremmin Instagramissa (@tasapainoillen). Linkin löydät blogin esittelytekstin alta!

Kuva: Stefania Fält

Kommentoi