Tasapainoillen

BLOGIT | Tasapainoillen

Avautuvia ovia

Hei kaikki!

Teille ei varmastikaan tule yllätyksenä, että luette Tasapainoillen-blogin viimeistä päivitystä.

Elämä on pitänyt minut tänä vuonna harvinaisen kiireisenä. Yllättävän työtarjouksen takia ahkeroin graduni kokoon puolessatoista kuukaudessa (vielä kerran suurkiitos kaikille minua tukeneille), jonka jälkeen pidin hyvin ansaitun kesäloman, ennen kun aloitin psykologin työt elokuussa (täysin käsittämätöntä, että unelmani todella kävi toteen). Tämän lisäksi vuoteen on mahtunut muun muassa muutto, ihan liikaa remonttia, erilaisia ihmissuhdekiemuroita ja toivottavasti toteutuvia koiranpentusuunnitelmia. Lisäksi meneillään on vaikka mitä muuta. Tämä vuosi tulee jo nyt jäämään mieleeni aikana, jona etenin haparoivin harppauksin kohti tavoitteitani – toivottavasti ihan vuoden loppuun saakka. Jos vaikka ensi vuonna ottaisi hieman rauhallisemmin. Tai sitten ei: tällä hetkellä motivaatiota tuntuu löytyvän vaikka mihin. Valitettavasti aika ei kuitenkaan riitä kaikkeen ja olen kerta toisensa perään joutunut huomaamaan, miten monet tavoitteelliset kiinnostuksen kohteeni menevät blogin edelle. Kirjoittelu kuitenkin jatkuu vielä jossain muodossa, vielä jonain ajankohtana.

Hyvästelen Turun Sanominen Hyvinvointisivut haikein mielin. Tämänkin matkan aikana on tullut opittua paljon. Sanotaan, että ovien sulkeminen avaa uusia. Tätä olen viimeaikoina yrittänyt sisäistää. Yliopisto-opintojen päättyminen merkitsi työelämän aloitusta, yhden harrastuksen loppu on toisen alku. Sinnikkyys on hyvästä, pelko siirtyä eteenpäin ei. Niin kauan kun pysyy itselleen rehellisenä ja elää sen mukaisesti, sujuu tämä elämäkin useimmiten ihan mukavissa merkeissä.

Kiitos kaikille lukijoille (ja tietysti myös sivuston ylläpitäjille) kuluneista vuosista. Toivotan teille parhainta mahdollista ja mikäli seuraamiseni kiinnostaa jatkossakin, pidän Instagram-tilini nimenä vielä hetken aikaa ”tasapainoillen”. Nähdään siis siellä!

Lämpimin terveisin,
Stefania

Kommentoi