Polkupyörällä Pariisiin

BLOGIT | Polkupyörällä Pariisiin

Ryhmäajoa ja kilometrejä

Vihdoin on päästy harjoittelemaan kunnolla ryhmäajoa. Kilometrejä tulee niin paljon, ettei oikein muuhun enää jää aikaa. Tavoitteena on, että jokainen polkee tiimipyörällä 2500km ennen Tour de Parisia. Treenejä on kolme kertaa viikossa: tiistaisin 50km, torstaisin 60km ja lauantaisin 100km. Niiden päälle vielä tapahtumat Giro d’Espoo, Pirkan pyöräily ja meidän oma kenraaliharjoitus 200km+200km viikonloppu. Ensi viikonloppuna 4.6. lähdetään kiertämään saariston rengastietä, jonka pituus on noin 180km. Oppaiden mukaan siihen on hyvä varata polkupyörällä 4-5 päivää. Käytämme reissuun 12 tuntia. Seuraava kirjoitus voisikin olla: saariston rengastie päivässä.

 

 

Olemme saaneet ajokoulutusta Jyrki Terävuolta Kupittaan velodromilla, on käyty sponsorien kuvauksissa, pidetty tiimipäiviä, ajettu lumisateessa ja vesisateessa, välillä myös aurinko on paistanut. Käytännössä kaikki vapaa-aika menee tässä harrastuksessa. Ryhmä alkaa kuitenkin hitsautumaan kasaan mukavasti ja jokainen lenkki on ollut hieman helpompi polkea. Alan uskomaan siihen, että meistä vielä tulee upea joukkue. Meillä on ollut kyllä myös ihan huippuhauskaa yhdessä ja paranee varmasti koko ajan. Edessä on seuraavaksi Paavo Nurmi Games, johon osallistumme toimintaamme esittelemällä.

 

Kun näet meidät pyöräilemässä, nosta kättä pystyyn tervehdykseksi. Me olemme hyvällä asialla ja varmasti tervehdimme takaisin. Matka Pariisiin alkaa 6.7.2017 Turun tuomiokirkolta ja 7.7.2017 Helsingistä.

 

 

 

Kuvat: Antti Kontula

Yksi vastaus artikkeliin “Ryhmäajoa ja kilometrejä”

  1. Marja-Leena Tähtinen

    Reippaita ja iloisia pyöräilijöitä hyvän asian puolesta, – olen hengessä mukana ja odotan ryhmâä Champs Elysée’llä 15/7-17


Kommentoi