Polkupyörällä Pariisiin

BLOGIT | Polkupyörällä Pariisiin

Pyörät tulloo ja helmat paukkuu!

Mieleen muistui vanha Jaffa appelsiinien mainos, jossa mummo laskee potkukelkalla ja huutaa ”jaffaat tulloo, pois alta” johon tien varressa oleva pappa vastaa: ”ja helmat paukkuu”. Samanlainen fiilis on tiimissämme juuri nyt. Ajopyörästä tuli nimittäin ilmoitus, että 2017 hyväntekeväisyystyökalut ovat valmiina noudettaviksi.

 

IMG_7865

 

Pyörät ovat tulleet Bianchilta paikallisille pyöräliikkeille, jossa ne on koottu ja säädetty, jokaiselle ajajalle sopivaksi. Meidän turkulaisten kanssa yhteistyötä tekee Ajopyörä/Bikeshop.fi Turun länsikeskuksessa. Näin he ovat osaltaan mukana Team Rynkeby -hyvätekeväisyyskamppanjassa. Pyöriä voi käydä ihailemassa Ajopyörän Viilarinkadun liikkeessä. Pyörän on mallilltaan täyshiilikuituinen Bianchi Interpida Shimanon 105 osasarjalla.

 

IMG_7860

 

Pyörien kasaus ei ole mikään ihan pieni urakka, sillä niitä on kaikkiaan yli 30 kappaletta. Pyöriin kuuluu lisäksi ensimmäinen huolto lähes ilmaiseksi, joten Ajopyörän osuus on todella merkittävä. Kaiken muun lisäksi meitä oli auttamassa pyörän valinnasssa yhden kilometrin aika-ajon Suomen ennätyksen rikkonut Mika Simola, jolla on myös mitaleita maantiepyöräilyn sm-kisoista. Iso Kiitos Mikalle ja Ajopyörälle.

 

IMG_7883IMG_7864IMG_7869IMG_7867

 

Pyörät ovat tulleet, mutta ajamaan emme pääse vielä muutamaan viikkoon. Treenit siis jatkuvat spinningin, lihaskunnon ja kävelyiden merkeissä ainakin toistaiseksi. Heti kun keli sallii, näkyy keltaisia pyöriä ajamassa parijonossa.

Seuraavalla kerralla voinkin perustella, miksi maantiepyöräilijät eivät aja ryhmäajoa kevyenliikenteenväylillä:) Silloin on varmaan alkanut jokavuotinen koirankakkakeskustelukin.

Kuvat: Antti Kontula

Yksi vastaus artikkeliin “Pyörät tulloo ja helmat paukkuu!”

  1. Velogi

    Team Rynkeby 2017 pyörän esittely löytyy YouTubesta osoitteesta https://youtu.be/1dV2tHLHJF4


Kommentoi