Polkupyörällä Pariisiin

BLOGIT | Polkupyörällä Pariisiin

Matka Pariisiin alkaa!

Ensi torstaina 6.7.2017 klo 10.00 alkaa Team Rynkeby Turun matka kohti Pariisia. Lähtö tapahtuu Turun tuomiokirkolta, josta lähdemme kohti Helsinkiä poliisisaattueessa. Saattue suuntaa aluksi TYKSin ohi, jotta saamme tervehtiä niitä joiden vuoksi matkaa teemme. Tärkeintä koko vuoden projektissa on toisten auttaminen, ei pyöräily eikä Pariisi. On ollut aivan huikeaa huomata, miten toisilleen vieraista ihmisistä kasvaa yhdessä ystäviä. Me olemme hengittäneet tätä projektia koko vuoden tavoitteena päättää se yhteiseen matkaan kohti Pariisia.

On vaikea selittää muille tätä vuoden kestävää projektia. Se vie valtavasti aikaa, mutta mikään työmäärä ei tunnu liian suurelta silloin, kun sillä on tarkoitus. Mieleen tulee puolustusvoimien rekrymainos ”Tee työtä, jolla on tarkoitus”.

Matkaamme voi seurata monesta eri kanavasta ja live -seuranta on mahdollista täältä. Turun tiimi on numerolla 43. Myös Facebook ja instagram on hyviä paikkoja seurata matkaa. Päivitän myös tänne päiväkohtaiset kertomukset, mutta en tiedä onko se matkan aikana mahdollista.

 

Tule heittämään heipat Turun tuomiokirkolle torstaina 6.7. klo 9-10. Samalla sammutat janosi.  Kuvassa reitin alkupää Turun keskustassa.

 

 

 

Kommentoi