Polkupyörällä Pariisiin

BLOGIT | Polkupyörällä Pariisiin

Hyvinvointia ja hyväntekeväisyyttä

Sain viikko sitten mukavan yhteydenoton. Hoitohuone Sinja halusi lahjoittaa syöpäsairaille lapsille Team Rynkebyn kautta aivan upealla tavalla. Hoitohuoneen omistaja Sini Varpi-Rämö lupautui tekemään muutamalla ystävälleen ilmaisen hoidon ja ystävät lupasivat lahjoittaa Sinin tekemien hoitojen maksut hyväntekeväisyyteen, mutta eivät tienneet miten asia järjestyisi helpoiten. Sinin upeat ystävät ovat lapsuudenkaverit Irina, Terhi ja Eija.

Lupasin toimittaa keräyslippaan lahjoituksia varten paikan päälle. Hoitohuone Sinja sijaitsee Raisiossa, viehättävällä omakotialueella perheen kodin yhteydessä. Sini tekee hoitoja reikistä kuumakivihierontaan ja Sini puoliso Jarno on keskittynyt tekemään klassista hierontaa. Pienyrittäjäperhe isolla sydämellä siis.

Sini teki ystävilleen hoidot ilmaiseksi, jotka sitten lahjoittivat hoidon hintaa vastaavan summan lipaskeräykseen.

Tämänlainen tapa tehdä hyväntekeväisyyttä on parasta, sillä siinä voi tehdä hyvää itselle ja muille. Tässä tehdään kylläkin hyvää ystäville ja muille. Itselle saadaan lisäksi hyvä mieli. Yhteiskuntavastuullista pienyrittämistä parhaimmillaan. Ei sovi kylläkään itsekkäille ihmisille.

Hoitohuone Sinja haastaakin muut pienyrittäjät mukaan tekemään hyvää hyville ystäville.

 

Sini Varpi-Rämö Sylva

 

Kuvat: Antti Kontula

Kommentoi