Polkupyörällä Pariisiin

BLOGIT | Polkupyörällä Pariisiin

8840002€

Otsikon summan verran kerättiin ja lahjoitettiin Team Rynkebyn toimesta vuonna 2016. Meidän suomalaisten joukkueiden osuus oli 331795€. Tänä vuonna tavoite voisi olla Suomessa vaikka 500 000€. Meillä on Suomesta 6 joukkuetta osallistumassa, Helsinki, Espoo, Tampere, Jyväskylä, Oulu ja Turku. Jokaisessa joukkueessa on noin 40 henkilöä varoja keräämässä, joten koneisto on kunnossa.

Miten me keräämme varoja syöpää sairastaville lapsille ja nuorille? Ensinnäkin kaikki Suomen keräysvarat menevät lyhentämättöminä Aamulle ja Sylvalle. Me osallistujat maksamme kaikki kulut itse, ihan kaikki. Kummeli -tyylin vaateissa olevat sponsorien logotkin olemme omilla rahoilla painattaneet niihin. Eli jos yritys on lahjoittanut 2500 euroa ja saa logonsa ajovaatteisiin, niin ajaja maksaa sen painatuksen itse. koko 2500 euroa lahjoitetaan siis Aamulle ja Sylvalle.

Tammikuussa saimme päätökseen logojen myynnin ajovaatteisiin ja ne tulevat näyttämään kutakuinkin tältä ensi kesänä.

RynkebyTurkuEhdotus

Vaatelogot ovat yksi näkyvä tapa kerätä rahaa  Osallistumme ja järjestämme lisäksi monia tapahtumia kevään mittaan ja jokaisella osallistujalla on oma MyCollection -keräystili, jonne voit lahjoittaa. Koululaiset otetaan mukaan 7.4.2017 järjestettävässä Kolujuoksussa.

Tapahtumia siis piisaa ja tämä käy oikein hyvästä harrastuksesta. Viimeisen viikon aikana aikaa on mennyt Team Rynkebyn jutuihin reilut 10 tuntia. Kun osallistujia on Turun joukkueessa 40, niin koko tiimin käyttämä aika on jo satoja tunteja viikossa. Toisaalta en ole hetkeäkään kokenut sitä liikaa aikaa vievänä, vaan päinvastoin. Saa osallistua kunnolla johonkin hyvään.

Olemme viettäneet tiimipäivän Naantalin kylpylässä, treenanneet spinningissä, pyöräilleet ja kävelleet metsässä, Pitäneet palavereita ja osallistuneet ennakkoon Lasten Syövän päivään Kauppakeskus Myllyssä Sykerön osastolla. Siis viimeisen viikon aikana.

 

IMG_3958

 

Kuvat: Antti Kontula ja Pentti Järviö

Kommentoi