Nuku hyvin, jaksa paremmin!

MAINOSBLOGI | Nuku hyvin, jaksa paremmin!

Kärsitkö yöhikoilusta? Heräätkö usein hikisenä ja nukkumisen jatkaminen on vaikeaa?

Yölliseen hikoiluun voi olla monta syytä. Vilkas aineenvaihdunta, ylipaino, vaihdevuodet tai väärä materiaali vuodevaatteissa. Yöllä hiestä märkänä on ikävä herätä ja vielä vaikeampi nukahtaa uudestaan.

Jos hikoilu alkaa yllättäen ja pahenee nopeasti, kannattaa käydä lääkärissä varmistamassa ettei hikoilu ole oire sairaudesta. Tällaisia sairauksia saattavat olla uniapnea, refluksitauti, kilpirauhasen ongelmat tai syöpä- ja sydänsairaudet.

Onneksi useimmiten syy löytyy hengittämättömissä materiaaleissa vuoteessa tai makuuhuoneen huonosta ilmanvaihdosta.

Tuuletatko makuuhuoneesi ennen nukkumaanmenoa vai aamulla herättyäsi?

Viileä, raikas, happipitoinen ilma yön aikana tuo hyvät unet kotiisi. Varmista makuuhuoneesi tuloilma. Paras olisi saada ilmaa suoraan ulkoa, jos ei muuten niin tuuleta aina kun voit. Erityisen tärkeää makuuhuoneen tuulettaminen on juuri ennen nukkumaanmenoa.

Puutteellinen ilmanvaihto aiheuttaa yöllisen hikoilun lisäksi ylimääräistä väsymystä – jopa jo herätessä. Jos päätä särkee ja olo on puolitehoinen kannattaa ensin selvittää onko makuuhuoneessa riittävästi happipitoista ilmaa.

Kodin ilmanvaihdon periaate on seuraava: tuloilmaventtiilien tulee löytyä aina makuu- ja olohuoneista sekä poisto-ilmaventtiilit keittiöstä ja kylpyhuoneista. Rappukäytävästä saatava sisäilma ei ole parasta mahdollista. Jotta kulutettu vähähappinen ilma poistuisi huoneistosta omaa tietään, kannattaa nukkua makuuhuoneen ovi raollaan. Varmista kuitenkin, etteivät ovesta kantautuvat valot tai äänet häiritse untasi.

Funktionaaliset ja hengittävät materiaalit sängyssä.

Petauspatjoissa ja vuodetekstiileissä käytetyn materiaalin laatu ratkaisee yhtälailla peittojen täytteissä kuin lakanoissakin. Mitä laadukkaampi materiaali, sitä hengittävämpi, pitkäikäisempi ja miellyttävämpi se on nukkuessasi.

Petauspatjan päällysmateriaalin sekä täytteen tulee kestää kulutusta, mutta samalla sen pitäisi olla myös miellyttävä ja hengittävä. Unikulman Air-o-bed-petauspatjan monikerroksinen päällysmateriaali sisältää hopealankaa, jolla on lämpötilaeroja tasoittava sekä antibakteerinen vaikutus. Air-o-bed on huomattavasti ilmavampi kuin tavalliset petauspatjat. Kolmiulotteisen rakenteen ansiosta Air-o-bed -petauspatja tasoittaa kehoon kohdituvia paineita ja edistää näin myös pintaverenkiertoa.

Laadukas ja ilmava materiaali mahdollistaa kunnon yöunet sekä paremman nukkumismukavuuden. Lämmön ja kosteuden muodostuminen estyy tehokkaasti ja nukkuminen on miellyttävää.

SteadyBody®-tuoteperheen lakanat ja peitot tasapainottaa ja jakaa kehon lämpötilaa pitäen Sinut sopivan lämpöisenä koko yön ajan
SteadyBody®-tuoteperheen lakanat ja peitot.

Unikulman tekninen SteadyBody®-tuoteperheen lakanat ja peitot tasapainottaa ja jakaa kehon lämpötilaa pitäen Sinut sopivan lämpöisenä koko yön ajan. SteadyBody-vuodevaatteiden valmistuksessa on käytetty hiilikuitua ja niiden tarkoitus on auttaa Sinua nukkumaan rauhallisemmin tasoittamalla kehosi sähkökentät ja lämpötilaerot.
Vuodevaatteet rauhoittavat unta ja ovat tarjonneet helpotusta myös useiden sairauksien oireisiin, kuten levottomat jalat, epilepsia, unettomuus, MS- tai Parkinsonin tauti.

Tuotesarjaan kuuluvat myös tyynyn- ja petauspatjansuojat, jotka ovat helppoja pestä ja helpottavat vuoteen puhtaana pitämistä.
Unikulma on toiminut paremman unen asialla jo 30-vuotta. Unikulma kehittää, valmistaa ja myy yksilöllisiä sekä terveellisiä hyvän unen ratkaisuja. Ammattitaitoinen henkilökunta koostuu fysioterapeuteista sekä ergonomiasuunnittelijoista.

Steadybody tyynyn suoja
Steadybody tyynyn suoja

 

Lue lisää www.unikulma.fi/steadybody

Asiantuntijamme palvelevat Itäniityntie 14, Raisio. Tervetuloa !

Kommentoi