Mainos

MAINOS |

Ihoklinikka Nuortio edustaa alansa ehdotonta huippua

Kosmetologiset hoitomuodot ovat kehittyneet huimasti. Turussa alan paras osaaminen, oikeat tuotteet ja uusin teknologia kohtaavat Ihoklinikka Nuortion tiloissa.  

 

Kauneus on katsojan silmissä. Kriittisin katsoja on kuitenkin usein juuri se sama, joka peilistä katsoo takaisin. Omalle kuvalle on nykyään tehtävissä erittäin paljon, ja apua oikeisiin valintoihin saa asiantuntijoilta.

– Hoitomuodot, teknologiat, tuotteet sekä osaaminen ovat kehittyneet todella paljon. Samalla myös tulokset ovat parantuneet laadullisesti, ja toivottuun tulokseen päästään käytännössä lähes aina, alustaa yli 20 vuotta alalla yrittäjänä työskennellyt kosmetologi Petra Nuortio-Katajisto.

Hoitojen kehitystä kuvaa hyvin myös Ihoklinikka Nuortion henkilökunta. Yrittäjä Petra Nuortio-Katajiston lisäksi asiakkaita hoitavat toinen kosmetologi, kaksi sairaanhoitajaa sekä plastiikkakirurgian erikoislääkäri.

– Ihonhoidon ja kauneuden edistämisessä erilaiset medikaaliset hoidot ovat tulleet vahvasti niin sanotun perinteisemmän kosmetologian rinnalle. Meillä on käytettävissä kansainvälisen tason uusimmat teknologiat sekä huippuammattilaisten tietotaito niiden hyödyntämiseen. Osaava tiimi on valtava vahvuus, ja olenkin tekijöistämme ylpeä, Nuortio-Katajisto kertoo.

Petra Nuortio-Katajisto (vas.) ja Niina Varjonen huolehtivat siitä, että klinikalle on kenen tahansa helppoa tulla ja kohdata osaava ammattilainen kasvokkain.
Petra Nuortio-Katajisto (vas.) ja Niina Varjonen huolehtivat siitä, että klinikalle on kenen tahansa helppoa tulla ja kohdata osaava ammattilainen kasvokkain.

Kasvojen kohotus kertahoidolla on aivan uusi ja erinomainen esimerkki uusimmista vaihtoehdoista. Hoito on saanut nimekseen lyhenteen HIFU.

– Kyseessä on ultraäänikohotus, joka tosiaankin tehdään klinikalla asiakkaalle ainoastaan yhden kerran. Useimmissa hoidoissa hyvään tulokseen tarvitaan kolmesta viiteen toimenpidettä muutaman viikon välein.

Medikaalisten hoitojen osalta myös laserhoitojen suosio on jatkuvasti kasvussa.

Ihoklinikka Nuortion hoidot aloitetaan luonnollisesti aina henkilökohtaisella konsultaatiolla, jonka aikana käydään kattavasti ja kokonaisvaltaisesti läpi asiakkaat tarpeet ja niihin parhaiten sopivat hoidot.

– Asiakkaat ovat erittäin valveutuneita. He tietävät hoidoista paljon, ovat harkinneet asiaa mahdollisesti hyvinkin kauan ja tietävät mitä tavoittelevat. Tämä antaa erinomaisen lähtökohdan keskustella ja yhdessä päättää paras toteutettava vaihtoehto.

Bioline on erittäin hyvä valinta, kun näkyvät tulokset ovat tärkeitä.
Bioline on erittäin hyvä valinta, kun näkyvät tulokset ovat tärkeitä.

Mesoterapia on ihonhoidon päivän sana, paljon käytetty ja hyväksi havaittu. Yleisesti ottaen mesoterapia tarkoittaa syvälle kudokseen kohdistuvaa hoitoa.

– Tehokkaita ihonhoitomuotoja on paljon. Oleellista on, että pystymme tarjoamaan eri tarkoituksiin oikean ja toimivan hoidon ammattitaidolla. Ja hoitoja tukee aina tehokkaat hoitosarjat kuten Bioline ja Forlle`d Hyalogy sekä Toskani.

– Ihonhoidon haluamme päättää aina ihonhoitoa tukevaan meikkiin. Esimerkiksi käyttämämme Jane Iredale -mineraalimeikit hoitavat tehokkaasti ihoa ja antavat lisäksi luonnollisen aurinkosuojan, Nuortio-Katajisto sanoo.

Jane Iredale -mineraalimeikit hoitavat ihoa ja antavat luonnollisen aurinkosuojan.
Jane Iredale -mineraalimeikit hoitavat ihoa ja antavat luonnollisen aurinkosuojan.

Meikkitaitelija Raili Hulkkonen on alansa tunnetuin tekijä Suomessa ja nimenomaan Jane Iredale -mineraalimeikkien puolestapuhuja. Taiteilija työnsä ääressä on mahdollista kokea ja nähdä Ihoklinikka Nuortion tiloissa syyskuun 15. päivä.

– Kunnia saada hänet tänne Turkuun ja antaa asiakkaille mahdollisuus kuulla kansainvälisen tason taiteilijan näkemyksiä muun muassa tuotteista. Myymälässä osaava tiimimme palvelee tuotevalinnoissa sekä kaikissa ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä jokaisena arkipäivänä ennen ja jälkeen taitelijatapaamisen, huomauttaa Petra Nuortio-Katajisto hymyillen.

Kommentoi