Myyntitykki urheilee

BLOGIT | Myyntitykki urheilee

Videobloggaus

Usein hyvät ja parhaat ideat ovat nopeiden päähänpistojen tuloksia. Nyt en ole ihan varma tällä kertaa onko idea paras mahdollinen. Suhteellisen nopealla suostuttelulla syntyi kuningasajatus osallistua Turku City Run tapahtumaan. 9.5 Turun keskustassa juostava tapahtuma jossa omana matkana puolikas eli 21,1km.

Matkahan ei sinänsä ole mikään ultrapitkä mutta itse en ole juoksija millään muotoa, en niin että nauttisin tai pitäisin siitä millään muotoa. Miksikö sitten lähdin mukaan ? En tiedä, suora vastaus. Tätä kirjoittaessa on nyt takana 3 lenkkiä. Ihan ok kai se juoksu periaatteessa kulkee mutta sellainen juoksemisen hurmos antaa odottaa itseään. Mutta ehkä tässä on se juttu että pääsee sille epämukavuusalueelle. Itsensä voittamista ja kokemusten hankkimista, sitä koko elämä parhaimmillaan on.

Nyt jo olen aika varma että juoksu-ura jää lyhyeksi kokeiluksi mutta hyvä välitavoite Jämiä kohden. Ja tuleepa samalla se puolimarathon sulka hattuun. Jos löytyy kohtalotovereita jotka lähtevät matkaan tavoitteella 2.10 luokkaa niin voitaisiin vaikka mennä keski-ikäisten laumana komeasti maaliin.

Mutta päivän päätteeksi oli ajatus tehdä teksti loppuun. Mietin sitten tekstiä kirjoittaessa että miksen kokeilisi videoblogia. Seuraan muutamia videobloggareita ja niissä on oma viehätyksensä. Pidemmittä puheitta, tässä oma versioni.

Äänessä on tuulen kohinaa 2.12 kohdalla 10 sekunnin ajan mitä pahoittelen, olen viisaampi tuulen kanssa seuraavaa videota tehdessäni.

Ehkäpä jatkossa enemmänkin videobloggausta, mistä haluisitte kuulla asiaa ? Kirjoitan harjoittelusta ja ruokailuista tasaiseen tahtiin mutta haastakaa mua, mistä haluatte tietää lisää ? Kommentoikaa, parhaat ideat totetutetaan.

Kuvat ja video: Sami Saarenpää

2 vastausta artikkeliin “Videobloggaus”


    • Sami Saarenpää

      Tuulisuoja kameralle tarvii keksiä. Tosin olen ton kanssa kuvannut pääasiassa ajoa ja lisännyt musiikin. Tuli vähän puskista ajatus tehdä videoblogi.


Kommentoi