Myyntitykki urheilee

BLOGIT | Myyntitykki urheilee

Reilu 2 viikkoa Jämiin

Reilu 2 viikkoa Jämiin aikaa. Nyt kun tätä miettii siihen hetkeen kun blogin kirjoitus alkoi on aika mennyt mielettömän nopeasti. Toivottavasti tätä on tähän asti ollut edes ohuesti mielenkiintoinen seurata. Sikäli on kirjoittelu ollut rehellistä etten ole peitellyt ylä enkä alamäkiä. Syksylle on taas uudet suunnitelmat ja tavoitteet urheilun kanssa ja itseasiassa jatkaisinkin kirjoittelua vielä.

Mutta nyt on lomaa vielä hiukan jäljellä ja Suomeen paluun jälkeen olen tahkonnut pyöräkuntoa kohdalleen. Niin pyörää kuin voimaharjoittelua. Tässä myös videon muodossa pieni fiilispätkä lenkin varrelta.

Jämille mennään yhteiskyydillä todella mielenkiintoinen ihmisen kanssa… Voisin sanoa että kaveri on asenteen ruumiillistuna, kukako? Siitä lisää, tehdään materiaalia reissussa myös yhdessä blogeihimme. Siitä myöhemmin lisää.

Mutta taas kerran yhtä liikunnan ulkopuolista juttua haluaisin avata. Lähinnä sen ihmisen vähän vapaa-ajan käytöstä. Ihmiset käyttävät sen vähänkin vapaa-ajan kärvistellen. Mitä vanhemmaksi tulen sitä kriittisemmäksi tulen itse siitä vähästä vapaa-ajasta. Olen lopettanut sen tavan ajatella että sitten joskus teen ja joskus matkustelen. Mä haluan käyttää jo nyt ja jatkuvasti sen kaiken työltä ja muulta jäävän ajan nautiskeluun.

Matkustelkaa hyvät ihmiset, ostakaa asioita mistä pidätte ja tehkää juttuja mistä itse pidätte, ei niitä juttuja mitä ns kuuluu tehdä.

Hyvää viikonloppua!

Kommentoi