Myyntitykki urheilee

BLOGIT | Myyntitykki urheilee

Paljasta pintaa ja uusi alku

Edellisessä postauksessa peräänkuulutin ideaa kokeiltavaski lajiksi. Tämä ei poissulje sitä. Olen vain sen tyyppinen ihminen että usein jos annan itselleni jossain löysää tarvin jonkin kovan motivaattorin että saan itseni taas potkittua tosissani jotain tekemään. Toki koko ajan treenailen mutta itselläni on aina se ongelma että se menee sitten vain sellaiseksi puolivillaiseksi treenaamiseksi. Kamppailu-urheilussa aikanaan oli selkeä tavoite johon pyrittiin ja se toimi, samoin pyöräilyssä jossa tarvii jo edellisenä syksynä aloittaa seuraavan kesän kunnon pumppaaminen. Nämä ovat niin pitkän tähtäimen tavoitteita että ne toimivat hyvin omalla kohdallani.

Nyt on ollut kesä taukoa maantiepyöräilystä ja aika-ajopyörän kanssa kilpailemisesta. Se näkyy toki positiivisesti siinä että olen nauttinut siitä kaikesta ylimääräisestä vapaa-ajasta jota se on jättänyt, mutta kääntöpuolena on hiukan tullut myös extrapainoa. En missään tapauksessa oli ylipainoinen, laiha rimpula vieläkin mutten ole itse siihen tyytyväinen että hiukan extraa on tullut.

IMG_4505

Koska kuntosalista tai painonpudotuksesta en kuitenkaan saa tehtyä mitään missä voisi kilpailla, muuta kuin itseään vastaan niin tässäkin kohtaa voi SoMella itseään motivoida, kirjoitinkin tästä aikaisemmin. En sinänsä seuraa vaakaa mutta peili on aika lahjomaton. Mua voi syystäkin syyttää isosta määrästä selfieitä mutta joskus niillä itselleni määrätietoisesti pidin vähän kirjaa millaisessa kunnossa olen. Hyvä tapa ottaa kantaa omiin ruokailuihin jos muutos alkaa karata käsistä.

unnamed-5

Nyt on kesä nautiskeltu ja paluu kovaan ruotuun, kaivoin itsestäni ehkä reilun vuoden vanhan kuvan. Ei ero iso ole mutta sama kondis on tavoitteena, eli kesäkuntoon kylmäksi syksyksi kamppis alkaa nyt. Ruokavalioissa tehdään yhteistyötä Kukka Laakson ja alku.fi valmennuksen kanssa. Ja huoli pois, blogi ei ole muuttumassa blogiksi missä päivitän jokaisen ruokailun ja treenin mitä olen tehnyt. Mutta tässä syksyn aikana avaan myös tätä puolta ja taas siltä kulmalta että minulla on elämässäni muitankin harrasteita ja kiireitä kuin kuntoilu mutta saan sille aikaa jos ja haluan.

Katsotaan mitä parissa tiukassa kuukaudessa saa aikaan. Ainoat poikkeukset tälle testille annan työnantajan kesäjuhlat ja erät toinen tapahtuma missä hyvällä ruoalla on iso osa, mutta näistäkin lisää.

Aurinkoita elokuuta!

Kommentoi