Myyntitykki urheilee

BLOGIT | Myyntitykki urheilee

Kajakilla pitkin saaristoa

Blogi alkoi aikanaan puhtaasti pyöräilyn ympärille ja tähtäsi Jämi84 maastokisaan. Sittemmin on tapahtunut paljon ja motivaatio on heitellyt miestä laidasta laitaan. Urheilu on lähinnä kuntosalia ja muuta keski-ikäistyvää reippailua. Mutta kuitenkin se pyöräily jättämä aukko viikkorutiiniin on kaivannut jotain täytettä. Myöskin jo aikaisemmin hankin pari telttaa ja hiukan varusteita retkeilyä varten. Niin vaellusmeiningillä kuin moottoripyörän kanssa reissailuun.

Shot with DxO ONE

Olen ikäni asunut veden äärellä ja omistanut erilaisia veneitä, niin nopeita hiihtoveneitä kuin inkkareita. Nyt olikin luontevaa yhdistää näitä kajakin muodossa. Kajakkiin oikein pakattuna saa saman verran tavaraa mukaan kuin esimerkiksi moottoripyörään. Elementti on vain maantien sijasta vesi.

Kajakiksi valikoitui Boreal Designsin Inukshuk LT. Kajakin tarkempi esittely Aika-ajo.com sivustolla, klik klik!

IMG_0387

Varsin rentouttavaa puuhaa niin lyhyillä päiväretkillä kuin pidemmilläkin reissuilla joissa teltta ja muut varusteet mukana. Tututkin rannat näyttävät ihan erilaiselta kun niitä katsoo vähän eri kulmasta. Kajakissa on vesitiivistä kuivaa säilytystilaa niin myös kamerakalusto kulkee helposti mukana eikä säikähdä pientä roiskevettä.

Shot with DxO ONE

Aiheesta tulossa kesän kestävää juttusarjaa niin retkeily kun kuntomelonta kulmalla.

Loistavaa kesän alkua!

//Sami

Kuvat: (c) Sami Saarenpää

Kommentoi