Muotiholisti

BLOGIT | Muotiholisti

#Wanhat17

Moikka! Wanhojen postaus vihdoin täällä. Huomasin että mulla ei ole yhtään kuvaa itsestäni yksin tuon mekon kanssa, mutta sain onneksi kavereiltani luvan laittaa näitä meidän yhteiskuvia tänne.

Sitten asiaan. Jätin mekon hankkimisen omasta mielestäni melko viime tippaan. Tammikuun loppupuolella aloin etsimään mekkoa. Kävin ensin paljon hehkutetussa Zazabellassa, mutta sieltä ei löytynyt mekkoa. Pakko sanoa, että oltiin äidin kanssa molemmat aika pettyneitä heidän asiakaspalveluun. Kauppa oli kuitenkin tosi siisti ja täynnä paljon kauniita mekkoja. Mentiin sitten Zazabellan jälkeen Turun keskustassa sijaitsevaan Jane’s style liikkeeseen.   Itse kauppa oli tosi pieni ja ajattelin ensin, että voi hitsi en varmaan löydä mekkoa täältä kun valikoima näyttää niin pieneltä. Mutta kun aloin tarkemmin katsomaan valikoimaa niin siellä olikin sitten tosi paljon mekkoja, hahaa. Ja en ole varmaan missään saanut niin hyvää asiakaspalvelua kun täällä Jane’s style liikkeessä! Omistaja on aivan ihana ihminen, joka piristi niin paljon omaa päivääni Zazabella pettymyksen jälkeen! Suosittelen tätä liikettä jo tämän ihanan omistajan takia. Valitsin 3 mekkoa sovitettavaksi. Kokeilin ekana tätä mekkoa minkä valitsin ja en edes kokeillut muita,kun tuli sellane fiilis et tämä on se oikea mekko. (kuulostaa siltä kun puhuisin morsiusmekosta:D ).  Zazabellassa meni 3h aikaa ja Jane’s stylessa noin 20 minuuttia.

Mekosta meikkiin. Meikkasin siis itse ja stressasin sitä niin paljon, koska en ole ikinä opetellut luomivärien laittamista. Meikki kuitenkin onnistui omasta mielestäni yllättävän hyvin ja nyt olen innostunut käyttämään luomivärejä ja opettelemaan meikkaamista.

Meidän koulu tanssi siis kahtena päivänä, joten kampauksen piti pysyä yön yli. Nutturan kävin laittamassa Maariankadulla sijaitsevassa kampaamo Artissa. Nuttura pysyi tosi hyvin yön yli. Torstaina tanssimme Logomossa ja perjantaina omassa koulussa. Pakko sanoa, että koululla tanssimisen jälkeen oli helpottunut olo siitä että ei tarvitse enää  hetkeen tanssia niitä samoja tansseja 😀

Kaiken kaikkiaan oli todella kivat kaksi päivää ja kaiken kruunasi vielä wanhojen risteily. Vähän oli haikea olo siitä että nyt ne pitkään odotetut tanssit olivat ohi ja seuraavaksi suuri juhla lukiossa onkin sitten penkkarit. Niitä odotellessa!

<3:llä Nelli

Kommentoi