Muotiholisti

BLOGIT | Muotiholisti

Päättäriasu 2015

Heipparallaa kaikille! Nyt vihdoin päättyi tuskallinen yhdeksäsluokka, hieman on tyhjä olo tulevaisuuden ollessa vielä ihan uutta, kun syksyllä alkaa lukio ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Peruskoulun päättötodistus kädessä ja suvivirsi soimassa korvissa voin taas hengähtää pariksi kuukaudeksi ja ottaa ihan rennosti. Sen voin vain varoituksena sanoa tuleville yhdeksäsluokkalaisille, että teillä on edessä raskain lukuvuosi ikinä, mutta siitäkin selviää kun ei ota kuitenkaa liian suurta stressiä. Mutta tossa olikin jo tarpeeksi koulusta, nyt itse postauksen aiheeseen.

Mulle tuli taas kiirre päättäjäisasun kanssa, enkä vielä aamulla edes ollut varma siitä mitä laitan päälle. Päädyin  kokoamaan asun hameesta ja paidasta, vyön lisäsin ainoana asusteena, koska se teki asusta heti paljon mielenkiintoisemman. Kengät onkin näkynyt jo aikaisemmassa postauksessa  ( http://hyvinvointi.ts.fi/muotiholisti/juhlapukeutumisvinkkeja-osa-1 ). Tämä asu kuuluu tuohon samaan postaus-sarjaan minkä aloitin tuossa linkin postauksessa. Mun mielestä tämä asu sopisi ihan hyvin esim. rippijuhliin, häihin, valmistujaisiin ja kaiken maailman grillijuhliin.

 

 

 

Olen miettinyt tässä, että voisin kuvata blogiin videon. Mulla on muutama oma idea, mutta ehdottakaa te videoaiheita myös. Lähden alkuviikosta Tallinnaan kymmeneksi päiväksi, niin ajattelin että voisin kuvata siellä sen videon 🙂

Onnittelut vielä kaikille ylioppilaille ja valmistuneille, sekä muille koululaisille! Nyt pidetään mahtava kesäloma!

<3:llä Nelli

Paita ja hame / BikBok

Vyö / Zara

Kengät / Dinsko

 

Kommentoi