Muotiholisti

BLOGIT | Muotiholisti

#OOTD

#ootd eli outfit of the day (päivän asu). Tukholmasta on nyt kotiuduttu, pääsiäisloma loppunut ja viimeiset kuukaudet koulua käynnissä ennen kesälomaa. Ei kyllä millään jaksaisi enään koulua, kun ulkona paistaa ihana aurinko. Päätettiinkin kaverien kanssa, että mennään kuvailemaan koulun jälkeen.

Kesti hetki löytää kiva tausta kuville ja päädyttiin kirjaston sisäpihalle kuvailemaan. Jos joku lukijoista sattui näkemään kolme saippuakuplia puhaltavaa äänekästä tyttöä, niin ne oltiin me.

Heheh.. mutta nyt itse asuun! Ostin alkuviikosta tuon ihan sairaan ihanan ponchon tosi edullisesti ja oon niin innoissani siitä. Sitä voi käyttää melkeinpä kaikkien vaatteiden kanssa, vyöllä tai ilman. Ajattelin tässä lähiaikoina tehdä toisenkin asukuvapostauksen tämä poncho päällä, niin näkyy vähän paremmin, miten helppoa ja kivaa sen stailaus on.

10428644_903761086351166_5031152126352241643_n

ootd3

Mun mielestä tämä näyttää super kivalta tämän vyön kanssa. Ilman sitä se näyttää myös kivalta mutta vyöllä saa asusta vähän ryhdikkäämmän.


ootd


ootd2

Nämä valkoiset Reebokin lenkkarit on mun ihan lempparikengät tällä hetkellä, niin mukavat jalassa ja muutenkin ihanat.

Varoituksena muuten Turun keskustassa koiran kanssa liikkuville. Meidän koira söi jokirannassa rotanmyrkkyä, joka on siis erittäin vaarallista. Koira on nyt 4 viikon lääkekuurilla, ja en toivo kenellekkään samaa, sillä se on tappava myrkky. JOTEN katsokaa ja varokaa rotanmyrkkyä. Kannattaa googlettaa kuvat, millaista se on, niin osaatte varoa!

Mielipiteitä asusta? Tykkäättekö, mä ainakin tykkään 😀

<3:llä Nelli

2 vastausta artikkeliin “#OOTD”

  1. Anna

    Vau, ihana asu ja sopii sulle tosi hyvin:)<3


Kommentoi