Muotiholisti

BLOGIT | Muotiholisti

#ootd

 

Moikka! Tänään aamulla kotiuduttiin äidin kanssa laivamatkalta Tukholmasta. Mentiin sinne seuraamaan Prinssin häitä, ja oli kyllä ihana tunnelma kaupungissa. Aamupäivä kuvattiin kuvia blogiin, ja loppupäivä vietettiin piknikillä puistossa odottaen sitä hevoskulkuetta jossa prinssi ja uunituore prinsessa olisivat. Istuttiin puistossa noin 5 tuntia, mutta odotus palkittiin kun näimme heidät! Kauhean hyviä kuvia ei tullut kun en ollut niin lähellä + kaikki muutkin ottivat kuvia siellä kädet ilmassa joten näkyvyys oli vähän huono 🙁 Me kyllä rakastetaan äidin kanssa niin paljon Tukholmaa ettei oltais millään haluttu lähteä. Ehkä ennen koulun alkua mennään vielä uudestaan!

Ensi viikolla editoin videon tuosta matkasta, ja siinä näkyy paremmin asua. Näissä kuvissa näkyy kuitenkin uusin laukkuni, johon olen ihan rakastunut. Maailman ihanin laukku oikeasti! Hapsut on nyt melkeen koko vuoden muodissa, joten pitäkää silmällä kivoja vaatteita/asusteita joissa on hapsuja.

Ensi viikolla videota luvassa, jes!

<3:llä Nelli

Ps. Aloitin toisen blogin tämän rinnalle, päivittelen sinne varmaankin vielä useammin kuin tänne joten tässä linkki sinne:

nelliamh.wordpress.com

Kommentoi