Muotiholisti

BLOGIT | Muotiholisti

Lempparitakki

Moikka! Tässä asukuvat viikon takaa, kun olimme äitini kanssa Helsingissä. Olin siellä kahden yliopisto opiskelijan haastateltavana heidän kouluprojektiinsa. Kierreltiin hieman keskustaa ja käytiin syömässä. Oli hassua miten saman päivän aikana satoi vettä, rakeita ja lopuksi paisto aurinko kirkkaalta taivaalta. Helsinki on kyllä tosi kiva kaupunki, kivaa vaihtelua Turkuun.

Minkälaisia vappu suunnitelmia teillä on? En tiiä oonko ainoo kenen mielestä vappu tuli ihan yllättäen. Siitä johtuen en ole vieläkään suunnitellut mitää huomiseksi, mutta nyt aletaan sitten suunnittelemaan kaverien kanssa että mitä tehdään. Ei varmaan ainakaan olla ulkona jos huomenna tosiaan sataa vettä ja räntää 😀

Näissä asukuvissa mulla on päällä lempparitakkini. Tai ainakin se on tällä hetkellä käytetyin. Ostin sen tammikuussa Zaran aleista eli enään noita ei myydä. Haluaisin kyllä hommata vielä uuden mustan nahkatakin, sekä valkoisen nahkatakin. En tiiä mikä takki addiktio mulla on, mutta rakastan kaikkia erilaisia takkeja, bleisreitä jne. Päällä olevat housutkin ovat alelöytö ja yhdet lempparihousuistani.

Toivottavasti kaikilla on oikein kiva ja hauska vappu viikonloppu!! 🙂

<3:llä Nelli

Kommentoi