Muotiholisti

BLOGIT | Muotiholisti

Lemppariasuni

Olen tässä kolmen vuoden bloggailu ”urani” aikana huomannut monta kertaa kuinka vaikeaa on keksiä postausten otsikoita. Niiden pitäisi olla houkuttelevia ja kiinnostavia, välillä ei millään keksi mitään hyvää otsikkoa ja lopputulos on tuollainen kuin tämän postauksen otsikko. 😀

Asiasta kukkaruukkuun tässä päivänasuani pitkästä aikaa. En ole pitkään aikaan pitänyt hattua kyllästyttyäni näkemään niitä jokaisen vastaantulija päässä 😀 Tänään laitoin sen vaihteeksi päähän kuvia varten ja oli ihan kivaa vaihtelua. Täytyy vain päivittää hattu valikoimaani, sillä tuo hattu on L kokoa mikä meinaa sitä että pienikin tuulen puuska ottaa hatun mukaansa. Toisessa hatussani on ongelmana sen ”lörppä” lieri(?), tykkään enemmän tuollaisista napakoista hatuista jotka pysyvät muodossaan.

Mitäs tykkäätte muuten mun uudesta bomber takista? Löysin sen alennuksesta pari päivää sitten ja olin super iloinen. Samalla päätin että toi on viiminen ale ostokseni näistä alennusmyynneistä. Täytyy alkaa keskittymään syksy ja talvivaatteisiin 😀 Yhdistin ton uuden takin vähän samanlaisesta materiaalista oleviin kenkiin ja näytti mun mielestä tosi kivalta!

Miellyttääkös asu teidän lukijoiden silmää? 😉

Ps. Huomenna luvassa arvontaa täällä blogissa, joten stay tuned!!

<3:llä Nelli

3 vastausta artikkeliin “Lemppariasuni”

 1. Ulla Moussa

  Hei Nelli!

  Kiva, että olet hurahtanut muotiin – sitä voi tosiaan katsoa sillä silmällä, että poimii ideoita, muuntelee ja ottaa omakseen sellaista, mikä itseä miellyttää. Mukavaa, että jaat tämän muidenkin kanssa. Hattu näyttää tosi isolta, mutta tuo takki on aivan ihana. Kengätkin stemmaa kuosiltaan oikein. Hyvä! Se ”suuren maailman” muotijutuissa usein harmittaa, että ne ovat usein aivan utopistisia – ei sellaisia vaatteita voi tavallinen ihminen pitää. Sinulla on jalat maassa :-)) Toivottavasti tärppää, olisi kiva saada messuliput!


  • Nelli Hemmilä

   Kiva kuulla tällasta laajaa palautetta! Kiitos paljon siitä 🙂 Hyvät mahikset on saada liput kun ei ole montaa osallistujaa vielä hehe 😀 Pystyisitkö pistämään jonkun kommentin vaikkapa että ”osallistun arvontaan” tuohon Arvonta postaukseen niin en unohda ottaa sua mukaan arvontaan! Kiitos vielä kivasta kommentista!


 2. perus outfitti | TS Hyvinvointi

  […] näitä kuvia, koska en tykännyt tosta asusta enkä näistä kuvista mutta menköön nyt.  Tässä postauksessa olevassa asussa on kolme samaa elementtiä: hapsulaukku, toi takki ja kengät. 3 suosikkia jotka […]


Kommentoi