Muotiholisti

BLOGIT | Muotiholisti

Facebook-kirppikseltä löydetty asu

Moikka! Istun tällä hetkellä kirjastossa kirjoittamassa tätä postausta. Tarkoituksena olisi lukea huomiseen uskonnon kokeeseen, mutta ei oikein löydy intoa avata tuota kirjaa hehee… Koeviikko on siis meneillään tällä hetkellä ja viimiset kolme koetta on tällä viikolla. Toivottavasti kaikilla uusilla lukiolaisilla on lähtenyt koulu kivasti käyntiin 🙂 Mulla on ollut koko syksyn kauhea flunssa, mikä on onneksi nyt jo vähän hellittämässä. Ei ole oikeen räkänenäsenä löytynyt inspiraatiota kuvata asuja, kun joka paikkaan sattuu ja silmät ja nenä ovat ihan punasina.

Eilen kuitenkin kävimme kuvaamassa tätä asua, samalla kun vietin synttäreitäni! Täytin siis 17 vuotta ja nyt on viimeinen vuosi alaikäisenä meneillään. Hirvittää ajatella, että vuoden päästä olen täysi-ikäinen. Juurihan mä täytin 15 vuotta 😀 Täytyy nyt nauttia tästä viimeisestä ”vastuuttomasta” vuodesta ja tehdä vaikka hiekkakakkuja leikkipuistossa. Eilen en kuitenkaan tehnyt mitään sen ihmeellisempää, mutta ensi viikonloppuna sitten vietän synttäreitäni jollain tavalla.

Ajattelin seuraavassa postauksessa kirjoittaa vähän inspiraatiosta esim. mistä minä saan sitä. Se olisi vähän vaihtelua näille rupattelu postauksille. Kuulostaako hyvältä idealta?

 

Takki / FB-kirppikseltä, alunperin Lindexistä

Paita / FB-kirppikseltä, alunperin Zarasta

Hame / Stradivarius (itse lyhennetty)

Kengät / FB kirppikseltä, alunperin DinSkosta

Heheh huomaa kyllä mistä nykyään hankin paljon vaatteita 😀

<3:llä Nelli

Kommentoi