Muotiholisti

BLOGIT | Muotiholisti

70's vibes

Oii mikä ihana ilma tuolla on ollut tällä viikolla! Ja hei, viikko koulua jäljellä enään, sitten on peruskoulu purkissa wohoo!

Tänään esittelen teille miten stailata leveälahkeiset housut. Mua kyllä vähän ärsyttää, kun tuo asu ei ole ihan täydellinen sillä tuo valkoinen toppi ei sovi yhtään tuohon asuun. Mutta ei se mitään, te voitte jättää kerrostamiset pois. Tosi simppeli asu muutenkin ”kopiointia” varten. Kaupasta tuollaiset housut ja yhdistät niihin jonkun kivan takin/bleiserin (noin lantion korkeudelle ylettyvä näyttää parhaimmalta), lemppari laukku, sekä kengät joissa hieman korkoa, jotta housut pääsevät kunnolla oikeuksiinsa, myös iloinen ilme on täydellinen asuste!

Asussa yhdistyy kolme kesän/kevään trendiä: leveälahkeiset housut, bomber-jacket ja isot kukkakuosit. Kolme kärpästä yhdellä iskulla siis 🙂 Noi housut on kyllä oikeesti niin ihanat! Ne päällä näyttää pidemmältä ja sopusuhtaisemmalta, sekä kumma kyllä ne päällä kerää hämmästeleviä katseita.

Lyhyt teksti mutta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Mitä te tykkäätte näistä leveälahkeisista housuista? Ja minkälaisia postauksia haluaisitte multa nyt tulevaisuudessa, kaipailisin vähän teidän ideoita/mielipiteitä?

Mukavaa viikonloppua kaikille!

HUOMENNA 23.5. ON SIIVOUSPÄIVÄ JA MINÄ OLEN MYYMÄSSÄ VAATTEITA KUPITTAAN PUISTOSSA 9.00-15.00 ! PALJON VAATTEITA MYYNNISSÄ KAIKEN IKÄISILLE TYTÖILLE/NAISILLE ! 

<3:llä Nelli

Kommentoi