Muotiholisti

BLOGIT | Muotiholisti

5 x sovituskoppi

Moikka! Selasin äsken kännykän kuvagalleriaa ja mua alkoi naurattamaan kun huomasin kuinka monta kuvaa mulla on zaran sovituskopeista. Päätin koota niistä oikein postauksen. Sovituskopeissa on oikeesti hyvä ottaa kuvia, kun voi pistää päällensä just niitä vaatteita jotka haluisi ostaa 😀 Zara on by the way mun ihan lempparivaatekauppa, löydän sieltä a-i-n-a jotain mitä haluan. Tänäänkin kun olin kaverin kanssa kiertelemässä keskustassa ja kävimme Zarassa niin oikein tippa linssissä kierteli siellä, kun lompakko näytti aika tyhjältä vanhojen tanssien/risteilyn jälkeen. Täytyykin taas kerran pistää vaatteita myyntiin FB-kirppikselle että voi pistää samantien kaiken rahan eteenpäin.

Tässä samalla kuvia selatessa huomasin, että olen taas vaihteeksi huomannut muutosta omassa tyylissäni. Tai ainakin siinä, että tiedän entistä selkeämmin minkä tyylisistä vaatteista pidän, mistä väreistä pidän ja millaisista yhdistelmistä pidän. On muuten kanssa ihan parasta, kun kaverin kanssa kaupoissa pyöriessä kaveri sanoo jonkun vaatteen olevan mun tyylinen jne. Siinä tulee hauska fiilis, sellanen että oho mulla onkin varmaan jonkin näköinen tyyli 😀 Sekavasti selitetty mutta ehkä tajusitte pointin!

Tällä hetkellä olen niin inspiroitunut pukeutumisen suhteen. Kevätmuoti näyttää niin ihanalta tänä vuonna. Erityisesti väreinä tänä keväänä on muodissa pinkki ja vaaleansininen, sekä keltainen. Olenkin nyt ihan rakastunut kaikkiin noihin väreihin. Toisaalta mun tekisi mieli hankkia kaikkea nuden väristä ja valkoista. En viitsi edes listata tähän teille kaikkea mitä haluaisin mutta pari tämän hetken ”pakko saada” juttua laitan tähän;

  • valkoinen pitkä paitapusero mitä voi käyttää mekkona
  • tummansiniset converset
  • toka vikan kuvan paidan
  • armeijakuvioisen hieman over-sized mallisen takin
  • röyhelöhihaisen paidan (röyhelöt on muuten tän kevään suurin trendi)

Tulipas taas niin sekavan oloinen höpöttelyteksi, mutta ehkä tästä kuitenkin välittyy teille hieman sitä intoa, mitä mulla tällä hetkellä on pukeutumisen suhteen 🙂 Olisi kiva kuulla mitkä on teidän lukijoiden tämän hetken ”pakko saada” juttuja!

<3:llä Nelli

Ps. Seuraava postaus on mun wanhojen tansseista, joten muistakaa tarkkailla uutta postausta! 😉

Kommentoi