Muotiholisti

BLOGIT | Muotiholisti

3 päivää jouluun

Moikka! Nyt saan tänne nämä kuvat, joista puhuin viime postauksessa. Miten jouluun voi olla enää kolme päivää? Niin hassua! Ootan vain eniten uutta vuotta ja sitä että alkaa taas uusi vuosi! Tämä vuosi on ollut tosi tapahtumarikas. Mutta teen vielä ensi viikolla erikseen postauksen missä kokoan vähän asioita tästä vuodesta.

Mulla ei ole mitään ihmeellisiä lomasuunnitelmia. Perus kaverien näkemistä luultavasti vain, tai no itseasiassa pitäisi tehdä kaikkia koulujuttujakin mutta saa nähdä kuinka paljon niitä nyt saa tehtyä 😀 Minun pitäisi äikänkurssilla lukea jokin nykykirjallisuuden klassikkokirja. En lue ikinä kirjoja, enkä oikein ole innostunut lukemisesta niin ajattelinkin kysyä teiltä sieltä ruudun toiselta puolelta jos osaisitte suositella jotain kirjaa? Ehdotelkaa vain ihan rohkeesti pliis!

Tykkään itse tästä asusta jotenkin tosi paljon. Jos en olisi kotona jouluna eli olisin vaikka jossain hienoissa joulujuhlissa niin voisin laittaa tän asun sinne. Vaihtaisin kyllä kengät korkokenkiin, mutta näihin kuviin mulla ei ollut mitään kivoja kultaisia tai glitteri korkokenkiä. Mitä te tykkäätte asusta?

En varmaankaan tee postausta ennen joulua joten toivotan teille kaikille oikein HYVÄÄ JOULUA<3 Pitäkää hauskaa perheiden, ystävien ja muiden läheisten kanssa ja syökää paljon herkkuruokaa hahah!

Pusero / Lindex

Hame / Zara

Kengät / Marbellasta

<3:llä Nelli

 

Yksi vastaus artikkeliin “3 päivää jouluun”

  1. nimi

    Mitä on nykykirjallisuus?


Kommentoi