Minustako joogi?

BLOGIT | Minustako joogi?

Yogananda

 

Flunssani osoittautuikin sitkeäksi, joten tälläkään viikolla ei päässyt liikkumaan. Loppuviikosta kävin muutaman kerran kävelyllä. Ensi viikolla olen toivon mukaan taas kunnossa, jotta pääsee joogaamaan ja lenkkeilemään!

 

Olen seurannut Kino MacGregoria Periscopesta, ja siellä hänelle suositeltiin elokuvaa Awake: The life of Yogananda. Siellä myös kerrottiin, että elokuva löytyy Netflixistä. Tästä kiinnostuneena menin katsomaan, löytyykö myös suomalaisesta versiosta, ja siellähän se oli. Elokuvan kuvaus: ”Unique biopic about Yogananda, author of The Autobiography of a Yogi. In the 1920s, he brought Hindu spirituality to the West. This tells the story of his life and influence on yoga, religion and science, combining re-enactment, interviews, and verité

 

Halusin katsoa elokuvan, koska se on ainut elokuva joogasta, joka minulle on tullut eteen. Elokuva oli todella vaikuttava, ja muutaman tunnin katsomisen jälkeenkin mietin mielessäni, että vou! Herätti taas enemmän mielenkiintoa joogan henkisempään puoleen, ja olisi hienoa päästä jossain vaiheessa tutustumaan Yoganandan perustaman järjestön, Self-Realization Fellowshipin, toimintaan Helsingissä.

 

Onko lukijoilla muita joogaan liittyviä elokuvia/dokumentteja tiedossa, joita voisi katsoa?

 

Tiia

Kommentoi