Minustako joogi?

BLOGIT | Minustako joogi?

Yoga Dance

päälläseisonta

Kuva eilisestä joogaharjoituksestani. Päälläseisonnan harjoittelu seinää vasten on muuttunut yhä itsevarmemmaksi, mutta silti ei vielä ole uskallusta ilman seinää lähteä harjoittelemaan. Olisiko kanssajoogeilla vinkkejä tähän?

Olen aina rakastanut tanssia. Ja nyt olen rakastunut myös joogaan. Ja sitten löysin Intusiasma – joogastudiolta tunnin Yoga Dance! Eli oli pakko päästä heti kokeilemaan. Kävin siis maanantaina ihanan Sanna Spohrin ohjaamalla tunnilla. En tiennyt yhtään mitä odottaa. Etukäteen otin vain selvää, mitä tunnille tarvitaan: rennot vaatteet ja vesipullo, sekä halutessaan kasvopyyhe. Kaikki muu löytyy studiolta.

Mielestäni oli hauskaa, että lisäkseni tunnille tuli vain yksi oppilas. Itse pidin tästä verrattuna täpötäyteen saliin, jossa yrität tehdä omaa juttuasi niin, että koko ajan osut kanssaihmisiin. Tunti kesti 75 minuuttia, ehkä vähän enemmänkin. Sanna oli todella kannustava ja tukea antava opettaja, pidin kovasti hänen tunnistaan.

Tunnilla oli mielestäni sopiva jako sekä joogaa, että tanssia. Joogasta tuli kunnon treeni, lihakset olivat kipeinä seuraavana päivänä. Tanssissa sai mielin määrin käyttää omaa luovuuttaan, joka on minulle vielä vähän uusi alue, mutta se oli todella vapaannuttavaa. Rakastuin!

Tästä tuli ehkä ensimmäistä kertaa sellainen tunti, jonne mun on aivan pakko päästä uudestaan ja mieluiten mahdollisimman pian. Suunnittelen aloittavani tunnilla käymisen säännöllisesti. Suosittelen lämmöllä!

 

Tiia

Kommentoi