Minustako joogi?

BLOGIT | Minustako joogi?

Uuden vuoden restoratiivinen jooga

Otin Helsinkiläisen ystäväni Paulinan mukaan Intusiasmaan uuden vuoden aattona. Hän ei ollut aiemmin ollut joogatunnilla, ja halusin näyttää, että missä käyn. Menimme restoratiivisen joogan tunnille, joka oli myös itselleni uusi tunti.

Intusiasmassa restoratiivinen jooga tarkoittaa seuraavaa: ”Restoratiivisilla joogatunneilla palaudutaan ja virkistetään kehoa ja mieltä rauhallisesti ja meditatiivisesti. Voi sisältää elementtejä myös terapeuttisesta Vinijoogasta, Yin-joogasta ja mindfulness:ista, tavoitteena tasapainottaa nykyistä ”Yang” painotteista elämäntyyliä ja rauhoittaa hermojärjestelmää.” (Intusiasma) Tunnin piti meille ihana Sanna Spohr.

Tunti kesti 1,5h, mutta ei se siltä kyllä tuntunut. Aika meni nopeasti, vaikka tunti olikin niin sanotusti hidas. Aiemmista kokeiluistani tämä oli lähinnä Yin-joogaa, mutta ei kuitenkaan ihan samanlaista. Pidin tunnista todella paljon, ihana hetki rauhoittua. Ja varsinkin, kun kyseessä oli vuoden viimeinen päivä, ja halusi jättää hyvästit vuodelle 2015 sekä suunnata ajatukset kohti tulevaa.

Minulle jäi tunnista todella positiivinen olo, ja voisin kuvitella käyväni tunnilla säännöllisesti esimerkiksi työpäivän tai -viikon jälkeen, ihanaa palautumista. Käykää ihmeessä kokeilemassa!

 

Tiia

2 vastausta artikkeliin “Uuden vuoden restoratiivinen jooga”

  1. Sanna Spohr

    Nöyrä kiitos positiivisesta palautteestasi Tiia! 🙂


Kommentoi