Minustako joogi?

BLOGIT | Minustako joogi?

Mitä ikinä tapahtuukin, ole oma itsesi!

nimetön123_Fotor

 

Sain tänään kunnon pikakurssin sosiaalisen median negatiivisista puolista. Eräs ystäväni oli selaillut sosiaalista mediaa, ja löytänyt kuvakaappauskuvia minusta. Kyseessä olevat kuvat olivat yllä olevasta kollaasista kuvat, joissa minulla on vaaleansininen mekko päällä.

Siellä sitten oli kaikenlaisia kommentteja, kuten ”tarkoituksena on vissiin näyttää jotenkin seksikkäältä”, ”on niin olevinaan jotain hauraita taidekuvia”, ”ei toi ainakaan voi olla joogaa, ei kukaan vapaaehtoisesti joogaa mekko päällä”, ”näyttää että tyttö olisi riivattu” ja ”on varmaan jonkin kauhuelokuvan kuvaukset meneillään”. Öö mitä??

Totesin siinä sitten, että joillain ihmisillä täytyy olla mahdottoman tylsää. Miksi joku vaivautuu tällaiseen? Ja sitten vielä aletaan keskenään kinaamaan siitä, että mitä kuvassa oikein tapahtuu. Kommenteista paistoi myös hyvin läpi tietämättömyys joogasta, sekä ihan älyttömiä stereotypioita lajista. Ja miksi ei voisi joogata mekko päällä, jos niin haluaa?

Tiedän, että negatiivisista kommenteista ei saa ottaa itseensä, ja että niitä tulee väkisinkin eteen kun jakaa itsestään kuvia julkisesti. Myönnän kuitenkin, että vähän harmitti, mutta lähinnä se, että pitää alkaa spekuloimaan asioista, joista ei tiedä, ja kuvasta, jonka joku henkilö on vain jakanut muka hauskana juttuna.

Postaukseni sanoma teille kuitenkin on se, että olkaa oma itsenne, ja älkää antako negatiivisten kommenttien määritellä itseänne. Tarttukaa niihin positiivisiin kommenttehihin, ja ihmisiin, joille luotte iloa ja inspiraatiota. Vaalikaa sitä. Ja ennen kaikkea, tehkää omaa juttuanne ihan itseänne varten.

 

Tiia

Kommentoi