Minustako joogi?

BLOGIT | Minustako joogi?

Millaisia tarvikkeita joogaan?

Tässä vaiheessa projektia herää kysymys: minkälaisia tarvikkeita tarvitsen joogaan? Olen jo nyt huomannut, että muutamat joogaopettajat ovat lukeneet blogiani, joten ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan. Aloittelijana ei vielä oikein tiedä, minkälaisia apuvälineitä kannattaisi hyödyntää, varsinkin asanoita tehdessä.

DSC_0141_Fotor

Ensimmäinen ajatus joogaharrastuksen aloittamista miettiessäni oli, että ”no joogamatto pitää ostaa, ei kai siinä muuta”. Ja se ensimmäinen mattoni oli tavallinen jumppamatto. Eron huomasi heti, kun sain syntymäpäivälahjaksi tuon Casallin joogamaton: paljon parempi pito sekä lattiaa vasten että jalkapohjilla ja kämmenillä.

Instagramia seuratessani olen huomannut, että monet, varsinkin aloittelijat, käyttävät apunaan ”yogablockeja”. Päätin tilata kaksi sellaista myös itselleni ja katsoa, onko niistä apua joogan kanssa. Hain ne Postista tänään, siksi vielä muovit päällä.

Minkälaisia tarvikkeita minulla olisi vielä hyvä olla asanoita ajatellen?

DSC_0142_Fotor

Haluaisin myös tietää, minkälaista joogaan liittyvää kirjallisuutta tai aikakauslehtiä olisi hyvä lukea. Sain Ulrica Nordbergin Joogaa vartti päivässä -kirjan myös syntymäpäivälahjaksi, ja sitä on tullut selailtua. Sosiaalisessa mediassa seuraan mm. Yoga Journalin kanavia, ja siellä on ollut aika hyödyllisiä artikkeleita.

Mitä kanavia kannattaisi seurata internetissä ja sosiaalisessa mediassa, sekä minkälaista kirjallisuutta suosittelisitte minulle?

Joogaan liittyviä DVD-levyjä minulla on vasta yksi: Shiva Rean Flow-joogaa aloittelijoille. Tämän DVD:n tahdissa on tullut kotona joogailtua ilta jos toinenkin.

Olisiko teillä ehdotuksia muista aloittelijoille sopivista DVD-levyistä, joiden kanssa voisin harrastaa joogaa kotona, kun tunneille ei aina ehdi?

Toivottavasti saisin teiltä lukijoilta vinkkejä uuteen harrastukseeni!

– Tiia

2 vastausta artikkeliin “Millaisia tarvikkeita joogaan?”

  1. KM

    Yoogaian nettijoogapalvelusta voisi löytyä jotain hyödyllistä. https://fi.yoogaia.com/


Kommentoi