Minustako joogi?

BLOGIT | Minustako joogi?

Millainen on joogin elämän tyyli?

untitle_Fotor_Collage21_Fotor

Millainen on joogin elämän tyyli? Onko blogia seuraamassa kanssajoogaajia jotka haluaisivat jakaa omia elämisen tyylejään joogaan liittyen? Liittyykö siihen tietynlaista vaatetusta, ruokavaliota tai muita rutiineja?

Itsestä tuntuu, että kun on alkanut seuraamaan joogamaailmaa enemmän ja ottanut sen osaksi omaa elämäntapaansa, on alkanut ainakin tekemään enemmän ratkaisuja ajatellen luontoa. Olen aina ollut mielestäni ympäristötietoinen, mutta nyt tekee myös pienempiä valintoja ympäristön eteen tietoisesti, kuten käy kaupassa pyörällä auton sijaan.

Ulkonäköön liittyen olen alkanut pitää yhä enemmän boheemista tyylistä. Esimerkiksi kuvassa näkyvän rannekorun sain tänään ja rakastan sitä! Haluaisin heti samankaltaisia lisää. Olen myös vähentänyt shoppailua huomattavasti, ja jos ostan uuden vaatteen, niin yritän pitää huolen että se on laadukas, kestää kauan ja on vastuullisesti valmistettu.

Sisäistä hyvinvointiani ajatellen alan pian taas juomaan aloe vera-juomaa, sillä olen juonut sitä aiemmin ja silloin vointini koheni niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Opiskelijana sitä vaan ei ollut varaa juoda vaikka olisi halunnut. Muuten esimerkiksi vihreä tee, hedelmät ja kasvikset ruokavaliossa ovat lisääntyneet huimasti. Muistan vielä ajan jolloin en saanut vihreää teetä edes alas.

Viimeisessä kuvassa oikealla alhaalla on taas pieni inspiraatio/edistyskuva. Ensimmäinen kuva on otettu tänään, ja toinen kuva muutama kuukausi sitten. Asana on King Pigeon Pose (en tiedä suomenkielistä nimeä), ja tänään oli ensimmäinen kerta kun sain käsillä kiinni jalasta. Onnistumisen iloa! 🙂

– Tiia

 

Kommentoi