Minustako joogi?

BLOGIT | Minustako joogi?

Italiassa

Lomalta on palattu! Matkalla tuli vietettyä n.11 päivää, joista Italiassa noin 10. Matkustamisiin meni oma aikansa. Pitkähkön loman vuoksi joogahaasteet Instagramin puolella ovat jääneet nyt tauolle, ja aion aloittaa ihan uudesta haasteesta ensi kuussa.

Italia2015 241_Fotor

Italiassakin tuli jonkin verran joogailtua sekä viinitarhojen että uima-altaan äärellä. Huomasin, että tasa-painoasanoja olisi helpointa harjoitella vedessä, itsellä on vain se ongelma että en tämänkään ikäisenä osaa hengittää veden alla. Pääasiassa tuli sitten harjoiteltua jalkojen tasapainoharjoituksia, ja niiden syventämistä.

Tein myös huomattavan paljon ujjayi-hengitystä, ja joka kerta vaikutukset huomasi melkein heti. Tuli paljon rauhallisempi, autuaampi olo ja jaksoi taas paremmin keskittyä kaikkiin asioihin.

Italia2015 245_Fotor

Seuraava tavoitteeni olisi päästä ihan oikeasti astanga-joogatunnille. Luin Italiassa kirjan (Yoga Girl – Rachel Brathen) aiheesta, ja kaikki Instagramissa tekemäni haasteet pohjautuvat tähän joogatyyliin, joten innostus päästä oikealle tunnillekin on suuri.

– Tiia

 

Kommentoi