Minustako joogi?

BLOGIT | Minustako joogi?

Fiiliksiä

joogiViime postauksessa kerroin osallistuneeni jooga-workshoppiin, jossa joogamuotona oli vinyasa flow. Nyt huomaa, että kannatti. Olen tehnyt muutaman harjoituksen DVD:lläni sen jälkeen, ja saan todella paljon enemmän harjoituksesta irti. Nyt tiedän, miten pitää hengittää, tiedän lukoista jotakin ja miten asanassa tulisi olla.

Yksi mielestäni hyvä neuvo, jonka workshopissa sain, oli että asanassa tulee pystyä jatkamaan hengitystä oikealla tekniikalla. Jos ei pysty, joko on asanassa väärin tai oma keho ei ole vielä valmis kyseiseen asanaan. Tästä huomaan että teen liikkeet paljon huolellisemmin ja kehoani kuunnellen kuin ennen jooga-workshoppia.

Suosittelen siis ehdottomasti varsinkin kaikille aloittelijoille joogan aloitukseen liittyviä workshoppeja. Täytyy itsekin ottaa selvää, jos tässä Turun seudulla menisi johonkin toiseen joogalajiin liittyvä workshop, tai miksei samaankin.

Oon edelleen ihan alkutekijöissä tämän lajin kanssa, ja yksi päivä netin maailmaa tutkiessani huomasin että naispuolisesta joogaajasta käytetäänkin nimitystä joogini. Mutta pidetään blogissa edelleen joogi, se on kuitenkin yleisesti tunnetumpi termi.

– Tiia

 

Kommentoi