Minustako joogi?

BLOGIT | Minustako joogi?

Käsilläseisontaa ja joogasuunnitelma

handstand

 

Tänään mietin ”hmm, mitähän sitä tekisi…” ja päätin harjoitella käsilläseisontaa! Käsilläseisontani ei ole lähelläkään vakaata, ja tarvitsen edelleen seinää tueksi. Mutta, kaikkien pitää aloittaa jostain, eikö vain? Itseasiassa tämä oli ensimmäinen kerta, kun harjoittelin käsilläseisontaa näin päin, yleensä minulla on ollut kasvot seinää vasten. Kehitystä!

#PracticePracticePractise, joka ikinen päivä! Tämä on tammikuun joogahaaste Instagramissa, pitäjinä Kino MacGregor ja Kerri Verna. Aikaisemmin haasteet ovat olleet erilaisia asanoita, mutta nyt he haluavat ihmisten keskittyvän siihen, että he harjoittavat joogaa joka päivä. Jokaisella viikolla on oma teemansa, ensimmäisellä viikolla se oli perusta, ja tällä viikolla se on voima. Haasteeseen voi postata mitä tahansa kuvia teemoihin liittyen, se voi olla vaikkapa selfie!

Tilasin Kinon ensimmäisen kirjan, The Power of Ashtanga Yoga, yli kuukausi sitten, ja tänään se vihdoin tuli postin mukana! Tein itselleni lupauksen: saavuttaakseni jokapäiväisen harjoittelun, luen ensin Kinon kirjan. Sen jälkeen alan harjoittamaan joogaa muutamana päivänä viikossa jokapäiväisen meditaation lisäksi, ja lisään harjoituksen määrää pikkuhiljaa niin, että lopulta harjoitan asanaharjoitusta kuutena päivänä viikossa. Kuulostaako hyvältä suunnitelmalta?

Muuten, rakastan kuvassa olevaa lasipurkkia! Siellä on Yogi-tea teepusseista viisaita lainauksia, joiden lisäksi siellä on 2 ihanaa rannekorua. Mielestäni purkki on vain niin söpö.

 

Tiia

Kommentoi