Maalaiskaupungin Mademoiselle

BLOGIT | Maalaiskaupungin Mademoiselle

Pitsiä ja tylliä

Enpä olisi helmikuussa uskonut, että juhannuksen korvilla kirjoitan hääpukuaiheesta, enkä varsinkaan, että itse olen niihin sonnustautuneena, mutta niin vaan on elämä täynnä mukavia yllätyksiä!

Asennetta & Asusteita blogissa kerrottiin muutama viikko sitten morsiuspukumuodista, siksi tyydyn lyhyesti toteamaan,  että pitsit, tyllit ja hunnut ovat kuuminta hottia tänä kesänä.

Viikonlopun kuninkaalliset häät eivät voineet monelta jäädä rekisteröimättä, niin paljon niitä hehkutettiin kaikissa tiedotusvälineissä. Me iihmiset taidamme rakastaa rakkaustarinoita; prinssejä, jotka löytävät prinsessansa, onnellisia loppuja.

Sulhasen kuuluu olla päättömän rakastunut ja morsiamen henkeäsalpaavan kaunis, silloin ovat kaikki klassisen sadun ainekset kasassa.

Ruotsin tuoreen prinsessan pitsipuku sekä niskanutturan päälle laskettu huntu edustivat päivän häämuotia parhaimmillaan.

Kuvissa nähtävät puvut ovat Muotitalo Tyynelän Tampereen liikkeestä. Liike myy muun muassa Suomessa suunniteltuja Lavem-malliston pukuja, jotka on suunniteltu pohjoismaiselle naiselle suomalaisin maustein. 

 

Kyllä häät ovat sentään juhlien aatelia!

Toivottavasti kaikki meistä pääsevät ainakin yksiin ikimuistoisiin kesähäihin ihailemaan hääeleganssia! Nauttikaa, oh, nauttikaa suloisesta suvesta ja lemmen lämmöstä!

2 vastausta artikkeliin “Pitsiä ja tylliä”

  1. Salla Laari

    Voi Meri! Hyvä, että yks meistä ei ainakaan koskaan kasva aikuiseks! ❤️ Toi häämuoti pukee sua kaunotar!!! Mars sulhasta hakemaan!!!


Kommentoi