Maalaiskaupungin Mademoiselle

BLOGIT | Maalaiskaupungin Mademoiselle

Kuvaajan kauhunhetkiä

Nyt on kaikki taas hyvin, mutta viikko takaperin olin lähes epätoivoinen. Kone väitti, että kuvani ovat tunnistamattomassa muodossa, vaikken ainakaan tietoisesti ollut tehnyt mitään eri tavalla, kuin ennen.

Eivätkä kyseessä olleet mitkä tahansa kuvat, vaan tyttären tähänastisen elämän tärkeimmät.

Tottakai aloin etsiä vikaa itsestäni. Mitä kiellettyjä nappeja olen mennyt sörkkimään?

Kesti kauan alkaa epäillä konetta.  Se käyttäytyi loogisen epäloogisesti, kuin ovela rikollinen, jonka jäljille on vaikea päästä. Kuin kiero lähimmäinen, joka pettää silloin, kun häntä eniten tarvitset.

Parin päivän epätoivoisen pään seinään hakkaamisen jälkeen ymmärsin lopulta viedä koneen huoltoon. Tietokoneliikkeen tiskillä se pimeni lopullisesti. Kävin kolmantena päivänä tiedustelemaasa sen vointia. Siinä ei oltu havaittu pienintäkään elonmerkkiä, vaikka akku näytti hyvää virtaa. Jätin kuitenkin laturin, mitäpä minä sillä kotonakaan tekisin.

Seuraavana päivänä soittivat, että mokoma oli herännyt henkiin. Käytös edelleen outoa. Ei tietoa, voiko siihen jatkossa luottaa.

Niin jäi vajaan vuoden vanha Macin läppäri huollon haltuun toistaiseksi. Kun asiaan sopeutuu, on oikein rentouttavaa ottaa kunnon irtiotto koneesta varsinkin, kun eilen saimme kuvat ihan normisti ladattua Linnean koneelle.

Kaikkien verta hyydyttänyt episodi saatiin onnelliseen päätökseen. Siitä ilosta laitan teille tässä muutamia näytekuvia tulemaan. Kuvat on otettu Ravintola Finlaysonin palatsin puistossa (ja lähiympäristössä) Tampereella. Erinomainen juhlapaikka, suosittelen lämpimästi!

Mukavaa lomaa kaikille lomalaisille ja leppoisaa lomanodotusta niille, joilla se on vasta edessä!

Kommentoi