Liikunta

LIIKUNTA | Turun Sanomat |

Kokeile voimistelua Kupittaalla keskiviikkona

Voimistelu valtaa Kupittaanpuiston keskiviikkona 7.6. ensi vuonna Turussa järjestettävän Gymnaestradan alkupalana.

Turun Seikkailupuistossa pääsee kokeilemaan voimistelua kello 11–15. Seikkailupuistossa on myös mahdollista osallistua koko perheen kesäjumppiin, jotka pyörähtävät käyntiin kello 12 ja kello 14. Kello 15 alkaen puistossa on katsottavana voimistelunäytöksiä.

Illalla vuorossa ovat kaikille avoimet ja maksuttomat 45 minuuttia kestävät puistojumpat Kupittaan Urheilupuistossa kello 18.30 ja 19.15.

Ensimmäisessä jumpassa painopiste on terveysliikunnassa. Treenissä huomioidaan erityisesti niskan, hartioiden ja keskivartalon lihaksistoa. Tunti sopii kaikenkuntoisille, ja myös miehille.

Jälkimmäisessä jumpassa keskitytään kuntoiluun. Jumppa koostuu alkulämmittelystä, aerobisesta osuudesta sekä lihaskunto-osuudesta. Jumpassa ei ole vaikeita askelsarjoja eikä hyppyjä.

Suomi Gymnaestrada -tapahtumatanssia tanssivia voimistelijoita kuljettava rekka ajelee Turussa klo 12–20 välisenä aikana. Suomen Voimisteluliitto jakaa Suomi Gymnaestrada-palkintoja rekan bonganneiden ja sen #sunstrada-hashtaghilla sosiaaliseen mediaa kuvanneiden kesken.

Voimistelua tullaan näkemään myös Kupittaalla pelattavassa Suomi-Liechtenstein-jalkapallo-ottelussa.

Keskiviikon tapahtumalla halutaan käynnistää lähtölaskenta Turkuun kesällä 2018 saapuvaan Suomen Voimisteluliiton suurtapahtumaan, Suomi Gymnaestradaan.

Lisätietoja tapahtumasta Gymnaestradan sivuilta.

Kommentoi