Kauneuspulina

BLOGIT | Kauneuspulina

Rokkikampaus Ruissiin

Ruisrock 2016 starttaa perjantaina. Virittäydy festaritunnelmaan suunnittelemalla miltä sun festarilook näyttää tänä vuonna.

Festarihuumassa kampauksen tulee olla rento,

mutta kestävä, jotta voit huoletta rokata ystävien kanssa.

Festarivaatteissa ja asusteissa huoleton boheemityyli on ajankohtainen; pitsi, hippihenkiset korut sekä denim ja veden avulla ihoon kiinnitettävät metallinväriset tatuointikuviot, jotka näyttävät superhyviltä ruskealla iholla.

Jos haluat erottautua niin pukeudu mustaan ja tehosta tyyliä karamellitukalla ja sekoita puolihuolimattomasti punottu letti hiuspehkon joukkoon. Boho chic- tyyli on valmis!

Oma festarilookiin kuuluisi varmasti mokkahapsutakki, jonka pehmeys kehrää kuin kissanpentu, koska hapsut vähän niinkuin kuuluu festareille – kesäisessä ilta-auringossa ja hapsuissa on vaan sitä jotakin – sekä pukisin myös liilat lempisandaalit, joiden nahka on sopivasti patinoitunut ja muotoutunut omaan jalkaan viimeiset kymmenen kesää.

Festarilaukkuun pakkaisin huulikiillon ja oman vessapaperirullan lisäksi myös saippuakuplat.

Hiukset painijanleteillä ja väritettyinä puuvillaisen pehmeisiin pastellisävyihin.

Tuote valintana on Schwarzkopf Blond Me Instant Blush- sävysuihke, joka on todellinen one- night- stand- tuote, koska se lähtee pois jo ekassa pesussa. Ihan oikeasti jopa omasta auringonpaahtamasta hampputukastani. Puuvillaisen pehmeitä sävyjä on neljä: ice, steel blue, strawberry ja jade eli minttu. Tulee ihan mieletön jätskihimo, kun luettelee näitä sävyjä…missälähinpingviinikioski?

 

Allekirjoittaneella olisi kerrankin festarityyli hyvissä ajoin selvillä, vaikka päätin valita välivuoden ruissille. Mitään hissuttelua ei kuitenkaan ole luvassa, sillä tämän vuoden Ruissiviikonloppu- lookiin nimittäin kuuluu pikkusiskon pikkususikoira talutusnuorassa kaukana festarihälinästä ja keskustan katupölyistä. Niin ja mielellään ilman sandaaleja nilkkatapaturmien ja pystyssä pysymisen varmistamiseksi.

Hiuksissa pastellia kuitenkin, joten vahvasti hengessä mukana ollaan!

Näillä inspiskuvilla ja vinkeillä sekä sääjumalien suosiolla kampaus takuulla kestää festarihulinat.

 

Festariletti on huolettoman rokkaajan kampaus, joka ei pieneistä sateista hätkähdä. Letittää voit monella tapaa: kaikki tiukkaan kiinni, osan hiuksista jättää auki, letittää vain päällisosan tai sivut, kokeilla erilaisia tekniikoita, kietoa letin nutturalle, lettejä voi olla yksi tai useampi, ja se saa olla siistin huoliteltu tai sopivasti rosoinen, jolloin yön yli nukututkin letit vain paranevat edukseen festareiden jatkuessa.

Pinterest on pullollaan inspiskuvia lettikampauksista. Tässä muutama:

 

Hiukset sykeröllä on söpö kampaus. Sykeröitä voi olla yksi, kaksi tai useampi ja niiden paikka voi missä kohtaa tahansa. Rytmittele sykeröitä vierekkäin, peräkkäin keesilinjaan tai kolmion muotoon pään takaosaan.

Näin teet helpot sykeröt: kampaa hiukset sileälle ponnarille, jaa ponnari kahteen osaan ja twistaa ne kiepille, kieputa kiepit toistensa ympäri ja kiinnitä pinnillä ponnarin tyveen. Voit piilottaa latvat tai jättää ne hapsuttamaan. Latvoja voi tuunata kreppaamalla.

Lisää tuuheutta sykeröihin saat suihkuttamalla niihin hiuspuuteria ja tupeeraamalla osioita ennen twistaamista.

Kampauksen pinnan saat sileäksi ja jakauksen selvästi näkyviin silottamalla hiukset päätä myöden pehmeästi kovettuvalla geelillä ja vanhan puuterihuiskun sekä hiuslakan avulla näin: Kampaa ensin geelin avulla kampaus muotoonsa, anna hetki asettua, suihkaise kevyesti lakkaa puuterisutiin ja sipaise törröttävät pikkuhiukset pään- ja kampauksen muotoon. Viimeistele kuivalla pitävällä hiuslakalla ja extrakiillon saamiseksi käytä kiiltosuihketta.

Leiki jakauksen paikalla, keskipääjakaus on kauden kuumin, mutta sinä valitset mikä sopii parhaiten. Käytä jakauksen tekemiseen terävää piikkikampaa, jotta jakauksen linjasta tulee tarkka. Selkeä jakaus on tyylikäs yksityiskohta, mutta älä huoli jos kauniin jakauksen tekeminen ei onnistu: voit glitteröidä jakaus kohdan kuten Kendall Jenner.

 

Biitsitytön surffitukka on aina ajankohtainen heinäkuussa. Voit kihartaa hiukset laineille muotoiluraudan tai sormikiharoiden avulla.

Käytä suolasuihketta pyyhekuiviin hiuksiin kiharoiden alle sekä rutistele sitä myös kuiviin hiuksiin kiharoiden päälle. Kuiviin hiuksiin laittaessa suihkuta suolaa ensin käsiin ja sitä kautta puristele hiuksiin, jotta tuotetta ei tule liikaa ja sitä menee tasaisesti lainekiharoille. Liian tuotteistettu tukka lässähtää! Viimeistele kuivalla hiuskiinteellä ja halutessa pikkusuihkauksella kiiltosuihketta, sillä suolasuihke jättää hiuksille aina mattaisen pinnan.

 

Millainen on ikimuistoisin festarityylisi?

 

Kauneuspulinan FB- sivulle tämän postauksen kommentteihin voi laittaa omia festarilook- kuvia.

Olisi huikeeta nähdä millaisia tyylejä Ruisrock 2016 festarikansalta löytyy! 

Rakkautta Ruisrockiin kaikille! 

 

Ps. Pikkusiskolle tiedoksi, ettei hoitaja emännän rokatessa ole testaillut puuterisia pastelleja susiturkkiin.

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat:

Tuotekuva valmistajalta

Pinterest -vapaat kuvat

Olkihattutyttö on ystäväni Kiki, jolle kiitos festarikuvasta <3

Kuvat minusta omia

Kommentoi