Kauneuspulina

BLOGIT | Kauneuspulina

Hiusvärit keväällä ja kesällä 2016

Kevään ja kesän 2016 hiusväritrendien perusta on kauniit ja terveet hiukset, joiden hyvinvoinnin takaa värjäysten ja vaalennusten yhteydessä tehtävät keratiinihoidot, jotka ovat hiusten omaa protskudrinkkiä.

Tänä kautena hiusvärit noudattelevat yhä luonnollista linjaa, vaikka väreistä pastellit- ja muut intensiivisemmätkin sateenkaaren värit ovat vakiinnuttaneet paikkansa, ja ne näkyvätkin yhä näkyvämmin katukuvassa.

Pitkään vallinnut luonnollisuustrendi on saanut kivan ripauksen raikkautta trendisävyistä, etenkin pinkistä, laventelista ja farkkusinisistä.

 

Hiusväreissä nähdään erilaisia nude-sävyjä, jotka liukuvat vaalean pehmeydestä tummaan mokkaan, suklaisen suloisesti tottakai! Vastakohtana pehmeille nudeille nähdään supervaaleita blondeja sekä hienovaraisesti raidoitettuja hiuksia, joissa hohkaa ruusukulta tai jopa aavistus metallisuutta.

 

 

Luonnollinen pehmeys, naisellisuus, värien leikki sekä tummien hiusten ja kuparin liitto puhuttelevat hiuksissa keväällä ja kesällä 2016. Ainakin minusta kuulostaa trendit mitä parhaimmailta, joista on helposti poimittavissa ne omat suosikit. Lisäksi on mahtavaa, että hiussävyjä, etenkin pastelleja on helppo vaihdella kevään taittuessa kesään.

 

 

Kuvat: Miila Heinonen

Hiukset: Miila Heinonen

Kommentoi