Kauneuspulina

BLOGIT | Kauneuspulina

Biodelly Beauty Shop Rauhankatu kympissä

 

Aikaisin aamuisin tuntuu jo aavistusta enemmän syksyltä kuin olisi sallittavaa. Luonnostani en ole aamuvirkku, usein kuitenkin kiskon itseni ylös unisista lakanoista aiempaa kuin olisi välttämätöntä, koska rakastan pitkiä kiirettömiä aamuja, jolloin ehtii nuuhkia ilmaa ja vetämään aamupöpperöistä ranskanbulldogia perässään lenkkipolulle. Virkeä keli saa liikkeelle ja katsomaan uutta kohti, jota syksy aina tarjoaa.

Oletko jo kuullut kuiskintaa mitä ihanaa on saapunut Turun katukuvaan?

Luonnonkosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa Biodelly on laajentanut toimintaansa ja avannut elokuussa kivijalkaputiikin Rauhankadulle (Rauhankatu 10).

Tiedän, että monet turkulaiset luonnonkosmetiikkadiggarit ovat aivan valtavan innoissaan tästä, tätä on toivottu, koska kaupungissamme ei ole ollut näin helposti saatavilla vastaavaa kattausta luonnonkosmetiikkaa: tarjottimella kaikki kaunis luonnollisesti.

Pääsääntöisesti olen tehnyt luonnonkosmetiikkaan liittyvät hankintani pääkaupungin luonnonkosmetiikkaputiikeista, joka tarkoittaa useamman kuukauden tarpeille isoa ostoerää kerralla. En ole kummoinenkaan nettishoppailija, koska mielestäni tuotteiden hiplailu ja asiakaspalvelu on tärkeä osa oikean tuotteen valinnassa.

Verkkokaupasta ostamisessa toki on mukavaa sen helppous ja mahdollisuus tutkia sekä vertailla tuotteita rauhassa, mutta tuoksumaailma ja kosketus luonnonkosmetiikkaan jää tyystin puuttumaan. Biodellyn oven avaessa ihana raikkaan kosmetiikan tuulahdus toivottaa tervetulleeksi!

Kuten sanottu, Biodellyn myymälästä löytyy kattava valikoima laadukasta ja sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteisiin voi tutustua etukäteen verkkokaupassa, ehkä jopa tilata ennakkoon sitä kautta ja noutaa kivijalkamyymälästä. Näin saa täysin omassa rauhassa tehdä ostopäätöksiä ja paikan päällä voi vielä fiilistellä tuotteita sekä saada henkilökohtaista palvelua.

Kannattaa käydä kurkkaamassa – saatat ihastua!

 

 

allekirjoitus_oikea

Biodellyn verkkosivu

Biodellyn Facebook

 

 

Kommentoi