Kauneuspulina

BLOGIT | Kauneuspulina

Sinisin silmin

Tiedäthän ne hetket, jolloin olet sanonut ne sanat; ”en ikinä enkä koskaan”, ja ollut tosissasi, aivan varma siitä, ettei jokin asia tai tapa toimia ole se sun juttu.

Ei ikinä eikä koskaan.

Jos tunnistat nämä sanonnat, niin tiedät varmasti myös ne hetket, kun se ei koskaan tai se ei ikinä tapahtuukin. Just sulle. Huolimatta kaikesta siitä vakaasta aikomuksesta ja vannomisesta, ettei niin koskaan tule tapahtuvan.

Muuttopäivänä uuteen asuntoon kiikutin sinne ensimmäiseksi maton – sinisen maton – , johon rakastuin heti ensi silmäyksellä. Hämmennyin hankinnasta, koska olin uskossa etten pidä sinisestä. Sininen on värien hylkiö enkä koskaan valitsisi sinistä itselleni, kunnes eikoskaaneikäikinä- hetki tapahtui. Just mulle.

Aamulla ensimmäisenä painan paljaat varpaat siniselle matolle, on se vaan paras valinta pitkään aikaan!

 

 

Ensin tuli matto, sitten tulivat kaikki muut ”meren värit”, ystäväni kuvausta lainaten. Kompaktin kokoinen kotini välkehtii sen sävyissä kuin näkinkenkä.

Sininen väri on kaunis – olkoonkin etten edellenkään pidä sen kaikista vivahteista-, sillä sinisellä on valtavan laaja sävykirjo, joita voi vaivattomasti yhdistellä väriin kuin väriin.

Loppujen lopuksi sininen on aika mutkaton,

sellainen kaikkien kaveri!

Pidän meripihkasta, kullasta, tumman vihreistä kasveista, syvän violetista ja viininpunaisesta sametista sekä vaaleista hiekan sävyistä, joiden mukaan sinisen sävyt valikoituvat kotiini. Siniseen sopii yhdistellä miltein kaikkia heleitä värejä, turkoosia, kellanvihreää, vihreää, oranssia, aprikoosia, okraa ja kullankeltaista. Kontrasteina toimivat kaikki puhtaat perusvärit, oranssi ja valkoinen.

Vaatetuksessa kiinnitän huomiota ihon ja hiusten sävyyn. Meikkileikeissä inspiraatio värivalintoihin löytyy silmien luonnollisista värisävyistä. Silmien värisävyt ovat ehkä kauneinta ja uniikeinta mitä meillä on, vau! Niiden tutkiminen, omien sekä rakkaiden, ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaa.

Väri on aina ympäristönsä summa,

joten kannattaa aina miettiä haluaako jotain tiettyä väriä korostaa, himmentää vai antaa värien kulkea harmoniassa tai voihan värejä riitasoinnuttaakin persoonalliseen tapaan.

 

 

 

Hiipivä rakkaus siniseen huipentui, kun hankin itselleni sinisen ripsivärin. 

Isadoran Ocean Blue.

Se on vedenkestävä. Mikä on oivallista, koska aion tiputella kyyneliä sinisten ripsieni lomasta ystäväni häissä muutaman viikon päästä.

Vedenkestävät ripsarit ovat aina kuivempia kuin perinteiset, joten kannattaa taivuttaa ripsiä ennen levitystä.

Se on tuuheuttava. Ripsivärin harjamalleja on erilaisia. Harjan muoto kertoo mitä ripsari tekee. Mitä isompi ja pulleampi, tiheä harjaisempi sitä tuuheuttavampi kuin taas mitä harvempi ja pienempi sitä erottelevampi.

Ocean Blue on kirkas sininen. Ohuet ja hillityt levitykset jättävät helakamman sävyn kuin taas kerroksellisuus tummentaa.

 

 

Something blue

  • Sininen ripsari on monikäyttöinen, koska sitä voi vetäistä mustan tai ruskean ripsarin päälle kerroksen tuomaan syvyyttä ripsiin. Tämä temppu saa ripset näyttämään paksummilta ja katseeseen tulee ripaus intensivisyyttä.
  • Sininen on sininen, jos sitä laittaa sellaisenaan ripsiin ilman rajauksia. Mitä useamman kerroksen laitat, sitä enemmän sininen leiskuu. Sinisten ripsien kanssa sopii nude-huulimeikki.  Aika kasaria, o- ou!!                                                                                                                                                                                                               
  • Sininen ja aurinkopuuteri on hyvä pari kesäiltoina.
  • Rajausvärin/ luomivärin voit valita oman silmän värisävyistä, korostamaan omien silmien hehkua sinisten ripsien takaa, – Katsopas itseäsi silmästä silmään peilin avulla tarkkaan joskus ihan ajan kanssa. Veikkaan, että löydät ainakin kolme eri sävyjä, joita voit tuoda esiin meikillä silmänsävyn vastavärillä. Tämä voi tuntua ekalla kerralla hankalalta hahmottaa, mutta meikkaajalta saa apua siinä sekä tuotevalinnoissa.                                                                                                                                                                                       
  • Silmämeikki voi myös olla harmoniassa sinisen eri sävyjen, turkoosin, vaalean, vihreän… matan tai helmiäisen luomivärin kanssa.
  • Ruskeille silmille sininen on aina varma valinta!

 

12573689_1548686815454391_4200626272015730008_n

 

Laventelin värinen rajauskynä

on erinomainen katseen tehostaja, joka mätsää täydellisesti yhteen sinisen ripsarin kanssa. Oma suosikkini on Diego Dalla Palman silmänrajauskynä, nro 17. 

 

 

 

 

Sinisellä värillä on tyynnyttävä vaikutus, siinä siis tekosyy erään sateisen lauantain kolmiin päikkäreihin ranskanbulldog tuhisevana tyynynä.

 

 

 

 

Kuvat: Miila Heinonen

Kommentoi