Kauneuspulina

BLOGIT | Kauneuspulina

Ajatuksia kauneudesta

Tervetuloa kauneuspulisemaan!

Ajatuksiakauneudesta

Kauneusblogin aloittaminen talven tehdessä tilaa keväälle tuntuu parhaalta mahdolliselta ajoitukselta aloittaa jotakin uutta ja pulputtaa kepeästi kauneudesta, jonka monimuotoisuus koskettaa meitä kaikkia. Kauneuspulinassa kaikella kauniilla on merkitystä, koska uskon tosissani että joskus vain huulipunan lisäämisellä on positiivista vaikutusta tapahtumien kulkuun.

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja, sillä kaikki kauneus kumpuaa pintaa syvemmältä. Minun mielestäni kauneutta on löytynyt siinä hetkessä, jolloin silmät kirkastuvat ja sydämessä läimähtää lämmin aalto, oli kysymys sitten uudesta hiusväristä, joogatunnista, suussa sulavasta leivoksesta – Ah kyllä, olen koukussa leivoksiin! – , superihanan tuoksuisesta uudesta kasvonaamiosta tai suloisesta kohtaamisesta rappukäytävässä.

Näitä esimerkkejä rakkaudesta kauneuteen on lukemattomia. Kaikki ovat aivan yhtä erityisiä hetkiä, mukaan lukien nekin, joita ensisilmäyksellä ei kauneudeksi edes keksisi kutsua, sillä mustistakin hetkistä löytyy omat värisävynsä. Se lempparihuulipunan lisääminen auttaa ”just näihin hetkiin”, kokeilepas!

karkki

Kauneus on reippaan ulkoilun jälkeen helakoivat posket, hellitty iho, herkästi tarttuva hymy, pussailusta turvonneet huulet, kauniit ripset, peukalonpään kokoinen luomi lapaluiden välissä ja lapsena keinulaudasta hankittu arpi hiusrajassa. Kauneus on itsestään huolehtimista ja luonnollisuutta olla kaunis omana itsenä, juuri niin kaunis kuin sattuu olemaan.

Kyse on asenteesta, todellisesta kauneudesta olla oikea ja yksilöllinen. Kaikki ehostaminen, kuntokuurit, pukeutuminen ja muu bonusmateriaalihybetys on vain oman kauneuden syventämistä. Hyvinvoiva ihminen on tärkein, ja se näkyy kauniina peilikuvassa.

Pikkutytöstä asti olen liputtanut esteettisyyden puolesta. Lapsena meillä oli siskoni kanssa mitä mielikuvituksellisimpia leikkejä, salapoliisitoimistosta kosmetiikan maahantuontiyritykseen, jossa meillä oli käytössä tätini kiertoon laittamia kosmetiikkapurnukoita, meikkejä ja muuta kauneuskamaa. Yhä muistan jojoban tuoksun voidepurkista, jonka korkki oli kultainen. Teimme kuvastoja tuotteista sekä ihonhoito- ja meikkivinkkejä, meillä oli asiakastapaamisia ja työmatkoja ulkomaille, mistä ihmeestä keksimmekään näitä!

Siskoni menetti joksikin aikaa kulmakarvansa opetellessani muotoilemaan niistä linnunsiipimäisiä ja symmetrisiä. Aikuisena siskostani tuli jotain muuta, mutta minun matkani kauneuteen jatkui: kosmetiikan suurkuluttajasta kauneuden monitoiminaiseksi ja luonnollisen kauneuden puolesta puhujaksi. Pähkinänkuoressaan ajatus kauneudesta on kuitenkin pysynyt samana, sillä kauneudestaan huolehtiminen on juuri noita iloisia meikkileikkejä ja kosteusvoiteilla pläträämistä.

karkki2

Olen valtavan innostunut tästä blogissa, jossa saan pulista pulisemistani rakkaasta aiheesta ja jakaa kauneutta. Sydämeni pohjasta toivon Kauneuspulinan inspiroivan myös lukijoita.

Tänään omia kauneusfiiliksiä nostattaa hehkuva iho, jonka salaisuus löytyy haudutetusta inkivääristä ja puhdistusvoidelöydöstä kuivalle iholle.

Oletko koskaan miettinyt mikä on kauneinta sinussa itsessäsi juuri nyt?

 

Iho heleä, mieli keveä!

allekirjoitus_oikea

 

 

Kuvat: Miila Heinonen

Kommentoi